gezin wandelt in IJzermonding in Nieuwpoort

Voorjaarstoppertjes aan zee

Doen

Met het eerste zonnetje komen die eerste lentekriebels piepen. Het voorjaar is een heerlijk periode aan de Kust. De natuur herleeft weer en dat is net zo aan zee. De kleuren worden allemaal weer iets helderder en frisser en het gemoed volgt gedwee. Ideaal voor die energieboost en de nodige vitamine-zee. 

Ontdek hieronder 5 voorjaarstoppers die je doen herleven aan zee:

Wandelen in de IJzermonding

1 - GROENE PLEKJES AAN ZEE

Aan de Kust zijn er heel wat groene plekjes te ontdekken. Van de zeer gekende zoals het Zwin en het Westhoekreservaat tot verborgen pareltjes. Ontdek hier enkele verborgen hoekjes waar iedere natuurliefhebber genieten kan.

vernieuwde vistrap oostende

2 - WANDELEN LANGS EEN ZEE VAN SMAAK IN OOSTENDE

Dat het aan de Kust lekker vertoeven is, is ondertussen een publiek geheim. Maar toch zijn er nog van die plekjes waar je moet passeren als het om lekker genieten gaat. Ga wandelen in Oostende en volg het spoor in een Zee van Smaak. Van visadresjes tot heerlijke whiskey.

shoppen kust

3 - LENTESHOPPEN! SHOPS DIE JE MOET ONTDEKKEN!

Tijd om die kleer- en andere kasten weer aan te vullen met het zalige lentegevoel. En aan de Kust shoppen is nog eens zo leuk! Tal van leuke winkeltjes, lanen en pleinen nodigen uit om te winkelen. Ontdek hier leuke shops en boetieks die je shoppinghartje sneller doen slaan. En zelfs voor de niet-shoppingfans die meegaan om de tassen te dragen zijn er leuke adresjes!

wandelen aan zee

4 - MET DE KINDEREN AAN ZEE

Kinderen leven zich maar graag uit aan zee. Ravotten op het strand, hossen door de duinen om van die heerlijke kustijsjes en -wafels nog maar te zwijgen. Maar wat valt er nu allemaal te beleven met dat jong geweld? Ontdek hier tien tips!

paasagenda kust

5 - EEN RIJKELIJKE PAASAGENDA

Er valt deze paasvakantie bijzonder veel te beleven. Ontdek hier een greep uit het aanbod!