Ontdekken

Dit is jouw selectie

  • De Haan / Wenduine

Aan de Kust is er zoveel te ontdekken! Vanop de fiets of tijdens een wandeltocht, met een soul zanger of een lief meisje die je meeneemt op verkenning. De handige applicaties van de Kust bieden je zoveel ontdekkingsplezier:

iTrip, jouw reisgids op maat

iTrip Coast is de meest volledige kustgids en je ideale metgezel tijdens een verblijf aan zee. Geef je kustplaats en verblijfsperiode in en je krijgt meteen een overzicht van alle evenementen, attracties en bruikbare tips in de buurt. Gratis te downloaden op iTunes of Google Playstore.

 

Wandelen met de Kustwandelroute-app, wandelplezier met de kinderen verzekerd!

Volg een stukje van de Kustwandelroute - een netwerk van verharde en onverharde paden van Knokke-Heist tot De Panne (of omgekeerd). Met de gratis apllicatie wandel je handig langs de knooppunten door gezellige badplaatsen, slikken en schorren,... Leuk zijn de opdrachten onderweg voor de kinderen.

 

 

West-Vlinderen, fladderen tussen actie en beleving...

Fiets en wandel langs de netwerken aan de Kust zoals jij wil. Met de gratis applicatie van West-Vlinderen volg je verschillende routes aan de Kust. Onderweg krijg je tips en weetjes over bezienswaardigheden en attracties, maar ook lekkere stopplaatsen waar je eventjes op adem kan komen.

 

Midnight Love Tour, Oostende verkennen met Marvin Gaye

De soullegende heeft ooit in Oostende gewoond en hier schreef hij zijn hit 'Sexual Healing'. Met de Midnight Love Tour verken het Oostende van Marvin Gaye. De walkumentary is een originele app om de kuststad te ontdekken. De wandeling kan je ontlenen bij Toerisme Oostende vzw ( Monacoplein 2 - Oostende ) en kost € 5 per persoon (reserveren aangeraden).