Pretparken

Plopsaland, De Panne

Plopsaland

PlopsalandPlopsaland

In Plopsaland kunnen jong en oud een dagje boordevol plezier meemaken met de favoriete figuren van Studio 100 zoals Samson en Gert, Kabouter Plop, Piet Piraat, Mega Mindy, Bumba... Attracties voor groot en klein, zoals Anubis, de Vleermuis, het Bos van Plop, de Rollerskater,.... Verder zijn er uiteraard knotsgekke shows. Een dagje pret verzekerd!

De Pannelaan 68 - 8660 De Panne
T 058 42 02 02
www.plopsa.be


Bellewaerde Park, Ieper

© BELPARK SA

Het familiepark staat garant voor een unieke combinatie van een wervelend attractiepark en een verrassend dierenpark in 't groen. Gegarandeerd fun voor iedereen: te land, te water én in de lucht! Zweven boven de fonteinen in El Volador, je zintuigen scherpen in de 4D cinema en de splash van de Niagara trotseren terwijl de kinderen ravotten in het KidsPark. Fiesta op het Mexicoplein, exotische dieren ontdekken in de jungle en daarna de loopings van de Boomerang ondergaan! Het wordt een onvergetelijke dag voor jong en oud!

Meenseweg 497 - 8902 Ieper
T 057 46 86 86
www.bellewaerdepark.be


Boudewijn Seapark - Dolfinarium

© Boudewijn Seapark-Dolfinarium

Boudewijn Seapark staat garant voor een avontuurlijke dag. Dankzij de reuze doorkijkwand in de Dolfidroom kan je de dolfijnen ook onder water bewonderen. In het zeeleeuwentheater beleef je de gekste avonturen met Zeppo&Robby. De zeehondjes leven zich de ganse dag uit op het zeehondeneiland. Tijdens een adembenemende roofvogelshow maak je van dichtbij kennis met arenden, gieren, uilen en buizerds. Een duik van 12 meter op de Orca Ride roetsjbaan en een tochtje op het piratenschip Sancta Maria bezorgen je kriebels in de buik. Voor de kids is er een supercool speel paradijs en de allerkleinsten halen hun hartje op op Kids’Island.

A. De Baeckestraat 12, Brugge
T +32(0)50/38 38 38
www.boudewijnseapark.be