5 x logeren met een verhaal

Ben je op zoek naar meer dan een bed alleen en wil je ook het verhaal achter het logies te weten komen? Dan ben je hier aan het goeie adres!

Ontdek hier vijf inspirerende verhalen:

 

Hotel Bilderdijk in De Haan - Poëtisch logeren

Hotel Bilderdijk laat je kennis maken met de persoon die zijn naam gaf aan het hotel en de straat waarin het hotel is gelegen: dichter Willem Bilderdijk. Doorheen het hotel en de tuin tref je passende verwijzingen, spreuken of gezegden aan van hem en zijn tijdsgenoten.

BOEK HIER JE VERBLIJF
 

 

Hotel José in Blankenberge - De zee in je kamer

Hotel José laat je het strandgevoel van Blankenberge ook ervaren op je kamer. Een nieuwe zeewind waait doorheen het hotel. Van strand naar hotel en terug, je beleeft de echte sfeer van een vakantie aan zee in de badstad. 

BOEK HIER JE VERBLIJF

 

 

Hotel Rubens in de Haan - Beleef de kust in elk seizoen

In hotel Rubens beleef je de kust in elk seizoen. Grote foto’s van de zee in al haar facetten vormen de rode draad doorheen je verblijf. De zee-beleving wordt compleet eenmaal je aan de strandcabine van het hotel met de voetjes in het zand geniet van een drankje tijdens zonsondergang...

BOEK HIER JE VERBLIJF
 

 

Hotel Van Bunnen in Knokke-Heist - Kunstzinnig logeren

De subtiele kunstwoordspeling op de gevel, zet de toon. Hier ontdek je een eigenzinnige kijk op hedendaagse kunst. Wake up in art!

BOEK HIER JE VERBLIJF

 

Hotel Apostrophe in De Haan - Literair logeren

Tal van schrijvers, schilders en andere creatieve persoonlijkheden vonden hun muze aan de Belgische kust, en meer bepaald in De Haan. Om dit in de verf te zetten verwijst de naam van het hotel naar de taal en vind je er op de muren citaten van beroemdheden die ooit in De Haan verbleven.

BOEK HIER JE VERBLIJF

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF