Familie aan de kust

5 x logeren met familie

Met je familie aan zee, samen lekker wandelen op het strand, genieten van een gezellig terrasje... De ideale manier voor de invulling van een zomers dagje!

Ontdek hier vijf familievriendelijke adresjes:

 

Hotel Soll Cress in Koksijde - Logeren met je (nieuw samengesteld) gezin
Familiekamer hotel Soll Cress

“New Style” familievakanties. Hotel Soll Cress laat nieuw samengestelde gezinnen genieten van een stressvrije vakantie in de drie nieuwe suites.  Drie slaapkamers en twee badkamers zorgen voor alle comfort. Daarnaast bieden de polyvalente ruimte, het binnenzwembad, de wellness- en fitnessruimte de ultieme ontspanning.

Boek je verblijf

 

Hotel 't Kruishof in Oostende - Fun voor kids, comfort voor ouders
Gemeenschappelijke ruimte hotel 't Kruishof met pooltafel

’t Kruishof bouwde de voormalige boerderij om tot 6 ruime familiesuites met elk een afzonderlijke slaapplaats voor kinderen en een privéterras. Kinderen en ouders kunnen zich naar hartenlust uitleven in de polyvalente zaal met biljart, tafelvoetbal, speelhoek, bibliotheek en audiovisuele zithoek. 

Boek je verblijf

 

Vakantiehoeve De Torreele in Koksijde - Kindvriendelijkheid troef
Kindje aan tafel met chocomousse met snoepjes, koekjes en vuurwerkfontein

Een paradijs voor kinderen, heerlijke rust voor ouders. Ongedwongen gastvrijheid en gezelligheid, ruime gezinskamers met aansluitende kinderkamer en -faciliteiten, zijn de troeven van deze familievriendelijke vakantiehoeve.

Boek je verblijf

 

Hoevehotel Klein Noordhof in Nieuwpoort - Kinderen koning
Kinderen die in de tuin op speeltoestellen klimmen

Kindvriendelijk familiehotel in een oase van rust en groen met een hart voor gezinnen met kinderen. Comfortabele familiekamers met aparte kinderkamer. Ook ideaal voor familiereünies.

Boek je verblijf

 

Vayamundo in Oostende - De Nr. 1 vakantieclub
Mensen in zwembad in vakantiecentrum

Er is altijd iets te beleven in Vayamundo. Behalve het zwembad, de sporthal, fitness en binnenspeeltuin is er het hele jaar door een animatieprogramma voor alle leeftijden. Het vakantiecentum heeft alles in huis om van een leuk verblijf in familieverband te genieten.

Boek je verblijf