5 x logeren met familie

Met je familie aan zee, samen lekker wandelen op het strand, genieten van een gezellig terrasje... De ideale manier voor de invulling van een zomers dagje!

Ontdek hier vijf kindvriendelijke adresjes.

Koksijde - Hotel Soll Cress

Logeren met je (nieuw samengesteld) gezin
“New Style” familievakanties. Hotel Soll Cress laat nieuw samengestelde gezinnen genieten van een stressvrije vakantie in de drie nieuwe suites.  Drie slaapkamers en twee badkamers zorgen voor alle comfort. Daarnaast bieden de polyvalente ruimte, het binnenzwembad, de wellness- en fitnessruimte de ultieme ontspanning.
Boek je verblijf

Koksijde - Vakantiehoeve De Torreele

Kindvriendelijkheid troef
Een paradijs voor kinderen, heerlijke rust voor ouders. Ongedwongen gastvrijheid en gezelligheid, ruime gezinskamers met aansluitende kinderkamer en -faciliteiten, zijn de troeven van deze familievriendelijke vakantiehoeve.
Boek je verblijf

Nieuwpoort - Hoevehotel Klein Noordhof

Kinderen koning
Kindvriendelijk familiehotel in een oase van rust en groen met een hart voor gezinnen met kinderen. Comfortabele familiekamers met aparte kinderkamer. Ook ideaal voor familiereünies.
Boek je verblijf

Oostende - Hotel 't Kruishof

Fun voor kids, comfort voor ouders
’t Kruishof bouwde de voormalige boerderij om tot 6 ruime familiesuites met elk een afzonderlijke slaapplaats voor kinderen en een privéterras. Kinderen en ouders kunnen zich naar hartenlust uitleven in de polyvalente zaal met biljart, tafelvoetbal, speelhoek, bibliotheek en audiovisuele zithoek.
Boek je verblijf

Oostende -Vayamundo

De Nr. 1 vakantieclub
Er is altijd iets te beleven in Vayamundo. Behalve het zwembad, de sporthal, fitness en binnenspeeltuin is er het hele jaar door een animatieprogramma voor alle leeftijden. Het vakantiecentum heeft alles in huis om van een leuk verblijf in familieverband te genieten.
Boek je verblijf

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF