5 x stijlvol logeren

B&B Het Zonnehuis in De Haan - Overnachten in Engelse stijl

Landuis in Anglo-Vlaamse stijl, anno 1929. Het Zonnehuis werd volledig gerestaureerd en heringericht door Jan Vermast Interiors en heeft haar grandeur van weleer herwonnen.

Boek je verblijf

B&B Evergreen in Koksijde - Romantisch wegdromen

Voor een romantisch verblijf aan zee ben je bij B&B Evergreen aan het juiste adres. De kamers zijn ingericht in cottagestijl. In de tuin vind je een buitensauna en petanquebaan.

Boek je verblijf

Romantic Manoir Carpe Diem In De Haan - Idyllisch logeren

Romantic Hotel Manoir Carpe Diem heeft alles in huis om vakantiegangers te verwennen die even genoeg hebben van alle drukte. Een met smaak ingericht idyllisch toevluchtsoord.

Boek je verblijf

Hotel Manoir du Dragon in Knokke-Heist - Logeren naast een golf court

Hotel Manoir du Dragon is uniek gelegen aan de rand van de Royal Zoute Golf in een charmant oud landhuis. De luxueuze kamers zijn ingericht met een zithoek, balkon en terras.

Boek je verblijf
 

Hotel Duinhof in De Haan - Luxueus overnachten

Het luxueuze en stijlvolle landhuishotel Duinhof vormt een prachtig kader voor een rustgevende vakantie: een grote tuin met zwembad, sauna en Schotse bar.

Boek je verblijf

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF