Doen

5 x Valentijn voor Happy Singles

Ja hoor, het is weer van dat... Verliefde koppeltjes die cadeautjes voor elkaar kopen, romantische uitjes die gepland worden, sociale media die overladen worden door zeemzoete berichten,... Valentijn is terug in het land. Niet leuk voor de singels onder ons? Dat dacht je maar! Dankzij deze vijf kusttips geniet jij dit jaar van een heerlijke Valentijn aan zee.

1. VERWEN JEZELF

Wat is er leuker dan jezelf te verwennen? Plan een dagje Kust en ga ongeremd shoppen. trakteer jezelf nu eindelijk eens op die prachtige schoentjes waar je al zo lang van droomt! En hoe kan je nu die schoentjes kopen zonder passende tas, sjaal,... Geniet met volle teugen en laat de fashionist(a) in je los

Extra leuk! Aan de Kust kan je altijd shoppen op zondag!

Meer weten over shoppen aan zee.

2. GA VOOR EEN 'GIRLS OF BOYS NIGHT OUT'!

Trommel die single vriendinnen en vrienden van je op en ga voor een singles nachtje uit! Pure ontspanning en heerlijke verwennerij!

3. GA VOOR DE ZOETE ZONDEN DES LEVENS

Wat is er zaliger dan je eens helemaal te laten gaan? Ijsjes, wafels, pannenkoeken en andere zoetigheid? Heerlijk! En aan de Kust smaken al die zoetjes nog eens zo lekker. Laat je verleiden door 10 zoete zonde-adresjes en geniet!

4. HAPPY SELFIES AAN ZEE

Laat je gaan op jouw sociale media en toon de wereld een echte happy single. Plan je trip richting zee en ga voor oneindig veel Happy Selfies! Terwijl je heerlijk kan uitwaaien en je batterijen weer vollaadt is een fotootje zo genomen. Weet je niet goed waar de beste plekjes te vinden voor uitwaaimomenten en selfie-shots? Wij geven je 10 tips; eentje in elke gemeente. Smile!!!

5. WELLNESS EN PURE ONTSPANNING

Aan de Kust vind je heel wat relaxadresjes. Waar kan je beter ontspannen? Laat alle stress de vrije loop en geniet van een heerlijk spannend bubbelbad, sauna, massage, ... Pure onspanning verzekerd.

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF