Doen

Westkustfietszoektocht


Doe de zoektocht en val in de prijzen!

Dankzij de nieuwe Westkustfietsroute ontdek je de Westkust vanop de fiets. Bovendien krijg je nu tijdelijk de Westkustfietszoektocht aangeboden bij aankoop van de route. Deze zoektocht spoort je aan de trekpleisters die je onderweg tegenkomt in de juiste volgorde te plaatsen. Heb je het lijstje vervolledigd dan geef je je fotozoektochtkaart af bij de Diensten van Toerisme in Veurne, De Panne, Koksijde-Oostduinkerke of Nieuwpoort. Zo maak je kans op 1 van de 4 verblijfsarrangementen twv €250! Winnaars worden midden november bekendgemaakt. 

 

Westkustfietsroute en -zoektocht


Westkustfietszoektocht
 

  • Een interactieve zoektocht geschikt voor jong en oud
  • De Westkust ontdekken zoals nooit tevoren 
  • Maak kans op een verblijfsarrangement twv € 250! 
  • Tijdelijk gratis Westkustfietsroute bij aankoop zoektocht

Dit alles voor slechts €3! 

Let op: de actie is geldig tot en met 8 november 2020!

 

Koop de zoektocht
 

>> De Westkustfotozoektocht-kaart is ook te koop bij de Diensten voor Toerisme van De Panne, Nieuwpoort, Koksijde-Oostduinkerke en Veurne.

 


Tip: Fietsliefhebber en journalist Marijn Follebout trok er op uit en ging de nieuwe fotozoektocht als eerste ontdekken. Benieuwd naar zijn ervaring? Lees er alles over hier

 

 

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF