Alex Koo Trio feat. Jean-Paul Estiévenart

Concert
Koksijde

De jonge pianist Alex Koo verscheen ongetwijfeld al op de radar van toegewijde jazzliefhebbers. Maar nu staat dit opkomend pianotalent ook klaar om een breder publiek in te palmen. Alex studeerde aan de New York University en volgde er les bij twee kleppers: Mark Turner (sax) en Ralph Alessi (trompet). Dat verliep zo goed dat de twee jazz-zwaargewichten ook een plaatopname samen met hun leerling zagen zitten. Het goed onthaalde album ‘Appleblueseagreen’ was het resultaat.Alex Koo stelt zijn ‘Belgische’ Trio met drummende veteraan Dré Pallemaerts (Melanie De Biasio, Ben Sluijs Quartet) en bassist Lennart Heyndels (Jef Neve, Ben Sluijs Quartet) graag aan je voor. Speciaal voor deze bezetting componeerde Koo een nieuw repertoire. Bovendien wordt virtuoos trompettist Jean-Paul Estiévenart aan boord gehesen. Dit maakt het klank- en kleurenpalet van het Alex Koo Trio nog rijker. Kortom: er zijn ontdekkingen te doen."We mogen blij zijn dat de jonge Koo na studies in Nederland, Kopenhagen en de VS weer in België is. Want deze plaat doet dromen!" - Jazz & Movan & met: Alex Koo (piano), Dré Pallemaerts (drums), Lennart Heyndels (bas), Jean-Paul Estiévenart (trompet)

Contact

Adres: 
Cultuurcentrum CasinoKoksijde
Zeelaan 303
8670 Koksijde

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 18/10/2019 om 20:00 tot 18/10/2019 om 21:30
    Aan agenda toevoegen 18/10/2019 20:00 18/10/2019 21:30 Europe/Brussels Alex Koo Trio feat. Jean-Paul Estiévenart

    De jonge pianist Alex Koo verscheen ongetwijfeld al op de radar van toegewijde jazzliefhebbers. Maar nu staat dit opkomend pianotalent ook klaar om een breder publiek in te palmen. Alex studeerde aan de New York University en volgde er les bij twee kleppers: Mark Turner (sax) en Ralph Alessi (trompet). Dat verliep zo goed dat de twee jazz-zwaargewichten ook een plaatopname samen met hun leerling zagen zitten.

    Zeelaan 303, 8670 Koksijde DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Betalend
Prijs: 
14,00
Extra prijsinformatie: 
Basistarief: 14,00 €; abo5: 12,50 €; abo8 & -26: 11,00 €

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF