CinéBib Event: gratis animatiefilm 'Gus' voor kinderen

Film
Blankenberge

Zin in een gratis openluchtfilm op het strand, ondergedompeld in een zomerse sfeer? Noteer dan zeker het CinéBib Event in je agenda! Namiddagvertoning van 'Gus' (Christian de Vita, 2016) - voor kinderenGus is een Franse animatiefilm over de uitdagende reis van een piepklein vogeltje. Gus valt uit het nest en verliest zijn familie. Hij sluit vriendschap met het lieveheersbeestje Pipa, dat hem aanmoedigt om de wereld te ontdekken. Gus ontmoet Darius, de leider van een familie van trekvogels, die op het punt staat om naar het warme zuiden te vertrekken. Darius krijgt een ongeluk en kan deze keer niet mee. Al zijn geheime kennis over de route moet hij toevertrouwen aan een opvolger. En dat wordt... Gus! Het enthousiaste gele vogeltje wil graag de wijde wereld ontdekken, maar is hij klaar voor zo'n belangrijke opdracht?Na de vertoning van de jeugdfilm krijgen de kids een gratis ijsje. Toegang: gratis. Ook bij minder mooi weer is er openluchtcinema. Als er een spatje regen valt, kan je genieten van de film vanuit een ruime schuiltent. Het CinéBib Event is een organisatie van MOOOV en de Blankenbergse bibliotheek.

Contact

Adres: 
Strand t.h.v. vuurtoren
Zeedijk 1
8370 Blankenberge

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 26/07/2018 om 14:00 tot 26/07/2018 om 16:00
    Aan agenda toevoegen 26/07/2018 14:00 26/07/2018 16:00 Europe/Brussels CinéBib Event: gratis animatiefilm 'Gus' voor kinderen

    Zin in een gratis openluchtfilm op het strand, ondergedompeld in een zomerse sfeer? Noteer dan zeker het CinéBib Event in je agenda! Namiddagvertoning van 'Gus' (Christian de Vita, 2016) - voor kinderenGus is een Franse animatiefilm over de uitdagende reis van een piepklein vogeltje. Gus valt uit het nest en verliest zijn familie. Hij sluit vriendschap met het lieveheersbeestje Pipa, dat hem aanmoedigt om de wereld te ontdekken. Gus ontmoet Darius, de leider van een familie van trekvogels, die op het punt staat om naar het warme zuiden te vertrekken.

    Zeedijk 1, 8370 Blankenberge DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Gratis

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog