Expo 'Vissen in het verleden. 500 jaar Vlaamse zeevisserij'

Tentoonstelling
Oostduinkerke

Het NAVIGO-Nationaal Visserijmuseum slaat de handen in elkaar met het Museum aan de Stroom (MAS), het Abdijmuseum en het Vlaams Instituut van de Zee (VLIZ) om voor het eerst het verhaal van de visserij van de late middeleeuwen tot nu in beeld te brengen. In de expo gaan we terug in de tijd en volgen we het dynamisch, en soms ook woelig, verloop van de Vlaamse visserij. Vijf eeuwen geschiedenis op zee die nu via honderden objecten wordt tot leven gebracht. Van bloeiend bedrijf, tot talrijke zeeoorlogen tot een sector in crisis… Zonder de allervroegste tijden te vergeten vertellen we een intrigerend verhaal van de ups en de downs van een bijna onbekende wereld: het leven op zee.
Van zondag 1 juli t.e.m. zondag 6 januari 2019.
De expo is inbegrepen in het toegangsticket tot het museum.

Contact

Adres: 
NAVIGO-Nationaal Visserijmuseum
Pastoor Schmitzstraat 5
8670 Oostduinkerke

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 01/07/2018 om 00:00 tot 06/01/2019 om 00:00
    Aan agenda toevoegen 01/07/2018 00:00 06/01/2019 00:00 Europe/Brussels Expo 'Vissen in het verleden. 500 jaar Vlaamse zeevisserij'

    Het NAVIGO-Nationaal Visserijmuseum slaat de handen in elkaar met het Museum aan de Stroom (MAS), het Abdijmuseum en het Vlaams Instituut van de Zee (VLIZ) om voor het eerst het verhaal van de visserij van de late middeleeuwen tot nu in beeld te brengen. In de expo gaan we terug in de tijd en volgen we het dynamisch, en soms ook woelig, verloop van de Vlaamse visserij. Vijf eeuwen geschiedenis op zee die nu via honderden objecten wordt tot leven gebracht.

    Pastoor Schmitzstraat 5, 8670 Oostduinkerke DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Betalend
Prijs: 
7,00
Extra prijsinformatie: 
Basistarief: 7,00 €

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog