Fietseluren

Koksijde

Hoezo Fietseluren?Fiesteluren is een doldwaas fietsavontuur van zo’n 15km, voor jong en oud. Net zoals in een stripboek beleef je tijdens deze tocht dolkomische avonturen met de fietser als hoofdpersonage.Op ludieke wijze ontdek je de mooiste en zelfs geheime plekjes van je dorp en achterhaal je waarom jouw dorp nu net de kluts kwijt is.Passeer langs weiden, bossen en fiets letterlijk door je stripboekdorp. De gekste taferelen zullen jouw eigen verhaal compleet maken.Fietseluren wil Coronaveilig zijn, en zal daarom met tijdslots werken, eenrichtingsverkeer zijn en uiteraard in openlucht. Social distancing wordt gegarandeerd van start tot finish. Kom met je bubbel, en fiets samen met ons deze geweldige tocht.Bron: UiTinVlaanderen.be

Contact

Adres: 
Theaterplein
Zeelaan 303
8670 Koksijde
E-mail: 

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 06/08/2020 om 16:00 tot 06/08/2020 om 20:00
    Aan agenda toevoegen 06/08/2020 16:00 06/08/2020 20:00 Europe/Brussels Fietseluren

    Hoezo Fietseluren?Fiesteluren is een doldwaas fietsavontuur van zo’n 15km, voor jong en oud. Net zoals in een stripboek beleef je tijdens deze tocht dolkomische avonturen met de fietser als hoofdpersonage.Op ludieke wijze ontdek je de mooiste en zelfs geheime plekjes van je dorp en achterhaal je waarom jouw dorp nu net de kluts kwijt is.Passeer langs weiden, bossen en fiets letterlijk door je stripboekdorp. De gekste taferelen zullen jouw eigen verhaal compleet maken.Fietseluren wil Coronaveilig zijn, en zal daarom met tijdslots werken, eenrichtingsverkeer zijn en uiteraard in openlucht.

    Zeelaan 303, 8670 Koksijde DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Geen prijs info

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF