Fietstocht - Kustsafari

Oostende

Een kustgids leidt je per fiets langs enkele verborgen natuurpareltjes, vertelt straffe verhalen uit het woelige verleden van het hinterland en stopt bij een aantal bijzondere bunkersites zoals het Steunpunt Seydlitz, Von Leeb of Bamburg… Nog nooit van gehoord? Geen nood de gids vertelt er je graag meer over. Je geniet onderweg van de natuurpracht in de Puidebroeken, de Schuddebeurze en uiteraard het Natuurpark van Raversyde.Deze bunkerfietstocht maakt deel uit van de Kustsafari, een reeks van 24 begeleide ontdekkingstochten naar de mooiste en stilste plekjes tussen De Panne en Knokke. Er worden extra maateregelen genomen i.k.v. de Covid-19-pandemie. Breng je eigen fiets mee. Kinderen kunnen mee vanaf 12 jaar.Afstand 25 km.Afspraak voor de ingang van het bezoekerscentrum ANNO 1465, Raversyde, Nieuwpoortsesteenweg 636, 8400 OostendePrijs: gratis, maar inschrijven is nodig en dit ten laatste twee dagen op voorhand.ikzomerwestvlaamsBron: UiTinVlaanderen.be

Label: 
Ik zomer West-Vlaams
Provinciedomein

Contact

Adres: 
Provinciedomein Raversyde
Nieuwpoortsesteenweg 636
8400 Oostende

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 19/08/2020 om 10:00 tot 19/08/2020 om 12:30
    Aan agenda toevoegen 19/08/2020 10:00 19/08/2020 12:30 Europe/Brussels Fietstocht - Kustsafari

    Een kustgids leidt je per fiets langs enkele verborgen natuurpareltjes, vertelt straffe verhalen uit het woelige verleden van het hinterland en stopt bij een aantal bijzondere bunkersites zoals het Steunpunt Seydlitz, Von Leeb of Bamburg… Nog nooit van gehoord? Geen nood de gids vertelt er je graag meer over. Je geniet onderweg van de natuurpracht in de Puidebroeken, de Schuddebeurze en uiteraard het Natuurpark van Raversyde.Deze bunkerfietstocht maakt deel uit van de Kustsafari, een reeks van 24 begeleide ontdekkingstochten naar de mooiste en stilste plekjes tussen De Panne en Knokke.

    Nieuwpoortsesteenweg 636, 8400 Oostende DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Gratis
Extra prijsinformatie: 
Basistarief: 0,00 €

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF