Kerstconcert Dana Winner

Concert
Oostende

Onze nationale trots en de intussen bijna iconische Dana Winner staat dit jaar 30 jaar op de planken. Ze verkocht wereldwijd meer dan 3,5 miljoen albums en kan dus gerust tot één van onze grootste Nederlandstalige zangeressen worden gerekend.

Met haar versie van The Carpenters ‘Op het dak van de wereld’ heeft Dana Winner in 1989 een eerste hit te pakken. Het is meteen de start van een indrukwekkende carrière waarin de successen elkaar snel opvolgen. ‘De oude man en de zee’, ‘Woordenloos’, ‘Westenwind’ en ‘Zeven regenbogen’ belanden allemaal bovenaan in de hitparade. Al in 2016 was ‘Liefde voor Muziek’ voor Dana Winner een schot in de roos want door haar deelname aan het VTM-programma won ze drie jaar geleden niet alleen de Radio 2 Zomerhit als ‘Beste Zangeres’, het leverde haar onder andere ook een gouden plaat op. Eind vorig jaar maakte ze haar debuut als coach in ‘The Voice Senior’, eveneens op VTM en kort daarna stond ze voor het eerst sinds enkele jaren opnieuw in een uitverkochte Sun Arena in Zuid-Afrika. Met haar indrukwekkende versie van Whitney Houston’s ‘One Moment In Time’ bereikte Dana Winner intussen al bijna 18 miljoen YouTube views. Meer dan de meest bekeken clip van bijvoorbeeld Marco Borsato en de vijfde meest bekeken versie van het lied op het internet, na het origineel van Whitney Houston zelf.

Op 22 december 2019 komt Dana Winner samen met haar live band naar het Kursaal Oostende voor een uniek en onvergetelijk kerstconcert aan zee. Tussen de verschillende kerstconcerten door, houdt ze halt in het Kursaal om er met een uitgebreidere band en een aangepaste setting een bijzondere show neer te zetten. Afgewisseld met het kerstrepertoire brengt Dana Winner ongetwijfeld ook enkele van haar grote hits. Wil jij er ook bij zijn? Boek dan nu je tickets !

Thema: 
Kerst

Contact

Adres: 
Kursaal Oostende
Kursaal-Westhelling 12
8400 Oostende

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 22/12/2019 om 20:00 tot 22/12/2019 om 22:00
    Aan agenda toevoegen 22/12/2019 20:00 22/12/2019 22:00 Europe/Brussels Kerstconcert Dana Winner

    Onze nationale trots en de intussen bijna iconische Dana Winner staat dit jaar 30 jaar op de planken. Ze verkocht wereldwijd meer dan 3,5 miljoen albums en kan dus gerust tot één van onze grootste Nederlandstalige zangeressen worden gerekend.

    Kursaal-Westhelling 12, 8400 Oostende DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Geen prijs info

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF