Kerstconcert met Cantabile-koor

Concert
Nieuwpoort

Het koor Cantabile uit Hove zingt al meer dan 35 jaar. De zangers houden van sfeervolle liederen en proberen op hun concerten de emotie over te brengen die zij zelf in de muziek ervaren. Kerst is daarbij een uniek moment waarbij we de mooiste liederen kunnen overbrengen uit alle streken en alle periodes. Daarenboven kunnen we ook samen zingen. De kerstliederen, die iedereen kent, klinken ingetogen of vrolijk of zelfs feestelijk. De toeschouwers van het concert veranderen in deelnemers van het koor: het gevoel samen te kunnen zingen versterkt onze verbondenheid in deze winterse dagen. Na het concert wordt door het stadsbestuur een receptie aangeboden voor alle toeschouwers.

Thema: 
Kerst

Contact

Adres: 
Sint-Bernarduskerk
Sint-Bernardusplein 2
8620 Nieuwpoort

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 29/12/2019 om 16:00 tot 29/12/2019 om 18:00
    Aan agenda toevoegen 29/12/2019 16:00 29/12/2019 18:00 Europe/Brussels Kerstconcert met Cantabile-koor

    Het koor Cantabile uit Hove zingt al meer dan 35 jaar. De zangers houden van sfeervolle liederen en proberen op hun concerten de emotie over te brengen die zij zelf in de muziek ervaren. Kerst is daarbij een uniek moment waarbij we de mooiste liederen kunnen overbrengen uit alle streken en alle periodes. Daarenboven kunnen we ook samen zingen. De kerstliederen, die iedereen kent, klinken ingetogen of vrolijk of zelfs feestelijk. De toeschouwers van het concert veranderen in deelnemers van het koor: het gevoel samen te kunnen zingen versterkt onze verbondenheid in deze winterse dagen.

    Sint-Bernardusplein 2, 8620 Nieuwpoort DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Betalend
Prijs: 
8,00
Extra prijsinformatie: 
Basistarief: 8,00 €; ADD: 10,00 €

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF