Tom Clement - Almost Human

Concert
Nieuwpoort

Leonard Cohen Greatest HitsTom Clement was als zanger vooral actief bij The Clement Brothers, die hun countrymuziek naar zowat alle huiskamers in Vlaanderen brachten. Door zijn grote naturel en zijn eigenzinnige bindteksten zorgt Clement als frontman telkens voor de juiste stemming.Deze keer gaat hij op stap met drie vrouwelijke muzikanten: Martha en Loes Maieu (Blackie & The Oohoos) en Sofie Van Everdingen (Daddy's Darlings). Samen brengen ze integraal het eerste verzamelalbum van Leonard Cohen.Met illustrator Riske Lemmens en fotograaf Jort Van Leemputten experimenteerden ze met een digitale camera obscura. Deze beelden gaan in dialoog met de muziek, met een associatief verhaal tot gevolg dat door elke toeschouwer anders zal klinken.Vanuit zijn jarenlange ervanring als theatermaker kiest Clement bewust voor een theatrale setting en voor een enscenering die de intimiteit tussen de muzikanten en het publiek verstrekt. Verwacht je aan een warme, intieme avond waarop de beginperiode van Leonard Cohen uitzonderlijke muziek tot leven komt en waarvan je zowel als ontdekker, herontdekker of jarenlange fan zal genieten.

Contact

Adres: 
City
Valkestraat 18
8620 Nieuwpoort

Openingsinformatie

Wanneer:
  • 14/03/2020 om 20:00 tot 14/03/2020 om 22:00
    Aan agenda toevoegen 14/03/2020 20:00 14/03/2020 22:00 Europe/Brussels Tom Clement - Almost Human

    Leonard Cohen Greatest HitsTom Clement was als zanger vooral actief bij The Clement Brothers, die hun countrymuziek naar zowat alle huiskamers in Vlaanderen brachten. Door zijn grote naturel en zijn eigenzinnige bindteksten zorgt Clement als frontman telkens voor de juiste stemming.Deze keer gaat hij op stap met drie vrouwelijke muzikanten: Martha en Loes Maieu (Blackie & The Oohoos) en Sofie Van Everdingen (Daddy's Darlings).

    Valkestraat 18, 8620 Nieuwpoort DD/MM/YYYY

Prijsinformatie

Prijs:
Betalend
Prijs: 
12,00
Extra prijsinformatie: 
Basistarief: 12,00 €; Jeugdvoordeelpas: 6,00 €; 60+: 10,00 €; -26: 10,00 €

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF