Beach- en Waterfun

Blankenberge

Een dagje teambuilding à la carte op het strand? Een onvergetelijke stranddag met je bedrijf? Een vrienden of familie reünie? Van A tot Z kunnen we jullie een onvergetelijke tijd bezorgen op het strand. Zee, zon en strand in het bruisende Blankenberge en toch een stuk strand bijna voor uw groep alleen.

Diverse watersport- en strandsport initiaties (golfsurfen, raften, kajakken, stand-up-peddel boarden, strand kiten,...) worden steeds onder begeleiding van gediplomeerde monitoren gegeven.Onze nieuwe strandclub beschikt over alle nodige accommodaties (ruim clubhuis met bar, educatieve ruimte, terras, toiletten, warme douches, kledinglockers,…), alle watersportmaterialen, de nodige strandsport faciliteiten en gediplomeerde instructeurs.

Er is ook de mogelijkheid tot een lunch, barbecue of een lekkere zuiderse Paella. Al uw vragen of uw wensen kunnen besproken worden om u en uw bedrijf de perfecte incentive te laten beleven. Mail ons uw wensen, wij regelen de rest.

Thema: 
Kindvriendelijk
Periode: 
Datum op aanvraag
Aantal personen: 
Min. 4 - Max. 100
Prijs: 
Prijs op aanvraag

Contact

O’Neill Beachclub

O’Neill Beachclub
Zeedijk 245
8370 Blankenberge
Lees meer
Toon grote kaart

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF