Knokke-Heist te kunst en te keur

Knokke-Heist
Foto arrangementen Knokke-Heist te kunst en te keur

10 uur: Afspraak aan het museum van de Stichting Jenny en Luc Peire. Je bezoekt niet alleen het atelier met vele werken, maar ook hun bungalow en de tuin, een oase van rust in het centrum van Knokke. Als kers op taart kan je jezelf bezichtigen in de spiegelkamer, een unieke ervaring.

 

12 uur: Heerlijk lunchen in Knokke-Heist. Dit kan bijvoorbeeld in het CultuurCafé in Scharpoord. Wens je ergens anders te gaan lunchen? Dat kan zeker ook!

 

13.30 uur: Na de lunch is er de mogelijkheid tot een vrij bezoek aan het Cultuurcentrum. Er worden vaak tentoonstellingen georganiseerd in het Scharpoord. Wij vertellen je graag welke tentoonstelling er aanwezig is op het moment van het bezoek.

 

14.30 uur: Vertrek voor een geleide architecturale wandeling door Duinbergen. In de duinen tussen Knokke en Heist werd ruim 100 jaar geleden gestart met de uitbouw van een nieuwe badplaats volgens het concept van Jozef Stübben, een Duitse urbanist. Duinbergen werd een oase van rust tussen het bruisende Albertstrand met zijn drukke uitgangsleven en het levendige familiale vakantieoord Heist. Deze wandeling is een aanrader: je ontdekt de meest charmante hoekjes van Duinbergen.

 

16.30 uur: De dag wordt afgesloten met een verwenkoffie of thee op een locatie naar keuze. Tip: Op de Zeedijk in de buurt van het Casino zijn er veel mogelijkheden.

 

Thema: 
Erfgoed
Periode: 
Datum op aanvraag
Aantal personen: 
Aantal op aanvraag
Prijs: 
Op te vragen via mice@knokke-heist.be

Contact

Toerisme Knokke-Heist - kantoor Knokke

Toerisme Knokke-Heist - kantoor Knokke
Zeedijk-Knokke 660
8300 Knokke
Lees meer

Arrangementen

Toon grote kaart

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF