Mu.ZEE

Oostende

Mu.ZEE herbergt een unieke collectie Belgische kunst van 1830 tot op heden: deze specifieke collectievorming maakt haar uniek in het Vlaamse museumlandschap. Niet alleen grote namen uit de Belgische kunstgeschiedenis zijn aanwezig, maar ook heel wat tijdsgenoten. Er is steeds maar een deel van de collectie te zien, de opstelling verandert regelmatig. Werk Van Tuymans, Léon Spilliaert, James Ensor, Constant Permeke, Roger Raveel, Panamarenko, Raoul de Keyser, Georges Vantongerloo is er steeds te zien. Ontdek er ook de Léon Spilliaertvleugel of de topstukkenvleugel.

De wisselende collectiepresentaties en een actief tentoonstellingsbeleid in dialoog met het internationale kunstgebeuren, een rijk gevuld publieksprogramma en activiteiten maken van de Romestraat 11 een bruisende culturele plek! Loop ook eens binnen in de satellietmusea van Mu.ZEE: het Permekemuseum in Jabbeke,en het Ensorhuis in Oostende.

Thema: 
Kunst & cultuur
Periode: 
Datum op aanvraag
Aantal personen: 
Min. 15 - Max.50
Prijs: 
Prijs op aanvraag

Contact

Mu.ZEE - Kunstmuseum aan zee

Mu.ZEE - Kunstmuseum aan zee
Romestraat 11
8400 Oostende
Lees meer
Toon grote kaart

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF