Blankenberge
Doen

Blogger Bart Melis van Vetexbart vertelt

Hoi. Mijn naam is Bart, een dertiger uit de Antwerpse Kempen. Ik ben de globetrotter, schrijver en fotograaf achter Vetexbart.be, een travel blog gestart in 2013. Ondertussen bezocht ik meer dan 50 landen, maar mijn grote liefde blijft sowieso de Verenigde Staten. Het is zo'n uitgestrekt land met in elke uithoek voor ieder wat wils. Van de grootste metropolen ter wereld tot de intiemste plekjes in de prachtige nationale parken. Ik ben een echte liefhebber van gigantisch grote steden, daarom blijft New York mijn persoonlijke topper. Joggen in Central Park, rondsnuisteren op rommelmarktjes in Brooklyn, zonnen op het strand van Coney Island of van een cocktail genieten op een rooftop ergens in Manhattan. Je zegt het maar, alles kan in the Big Apple.

Ook voor toffe kortbijbestemmingen heb ik een serieuze boon. Niets leuker dan de trein te nemen voor een weekendje weg. In eigen land of net voorbij de landgrenzen. Culinair genieten van een heerlijk streekgerecht, een sportieve fietstocht of te voet kleurrijke streetart spotten en tenslotte de dag afsluiten door nog een laatste stapje in de wereld te zetten. Zo kan mijn ideaal uitje er ongeveer uit zien.

Wist je trouwens dat ik het heerlijk vind om in een luchthaven rond te hangen? Het tarmac dat wemelt van de bedrijvigheid, goedgezinde mensen op weg naar hun vakantiebestemming, vliegtuigen die opstijgen en landen. Heerlijk om zien.

Bart Melis gaat samen met zijn mama naar Blankenberge op zondag 26 en maandag 27 augustus 2018.

Daarna kan je zijn verhaal hier lezen!

 

 

Met de steun van:

Logo Impulsprogramma Kust