Doen

Zes beachproof vakantie-tips!

Ken je deze al? 20 x wondermooie beachclubs!

Je wil graag actief van zee en strand genieten. Wel, je vindt beachclubs in elke badplaats. Je kan er proeven van alle strand- en watersporten, maar je kan ook van op het terras gewoon genieten van de ambiance.

Meer info

5 keer fun op het water

Een beetje plezier en actie op het water is zeker ook een aanrader. Je gaat voor een portie adrenaline en bestuurt zelf een wavekart of je stapt in op een speedboot en je gaat zeehondjes spotten. Of waarom niet je rustig laten rondvaren?

Meer info

Klaar voor je Beachbar-vakantieboost?

Het recept voor een instant ontspannen vakantiegevoel: een cocktail van zonnestralen op je huid, je voeten in het warme zand, zicht op zee en iets heerlijks fris! Tijdens de zomermaanden vind je heel wat gezellige kroegen op het strand.

Meer info

 

Een lekkere hap of drankje horen erbij.

Om lekker te tafelen moet je naar de Kust: van een kleine hap tot topgastronomie. Je vindt tal van uitzonderlijke adresjes, van typische bistro's, gezellige terrasjes tot sterrenrestaurants. En de smaak van de zee is nooit veraf.

Meer info

Hemels logeren?

Je droomt er van eens te ontsnappen aan je dagelijks hectisch bestaan? Waar kan je dat beter dan aan zee en strand? Bovendien leggen verschillende B&B's en hotels je met hun wellness-faciliteiten je extra in de watten.

Meer info

Agenda

Aan de Kust vind je een waaier aan leuke activiteiten en evenementen: rommelmarkten, vuurwerken, stoeten, festivals, sportevents, ... Jong, ouder, alleen of in gezelschap, je krijgt er niet genoeg van.

Meer info