Kinderboerderij Lettenhof

sport ontspanning icon
Kinderboerderij
Middelkerke

Kinderboerderij Lettenhof is niet zomaar een boerderij. Wij omschrijven ons het liefst als 'ambachtelijke boerderij'. Onze 'missie' is om iedere bezoeker wat bij te brengen over het ambachtelijke boerderij leven. In onze smederij kun je het smeden op traditionele manier ervaren en op onze boerderij kun je de prachtige Belgische boerenpaarden bewonderen.
Terwijl de ouders tot rust komen op ons gezellig terras met een prachtig zicht op de kustlijn kunnen de kinderen lekker ravotten in onze buitenspeeltuin en een ritje op een boerenpaard of met paard en kar maken. Op Lettenhof is het gezellig wandelen en spelen tussen de dieren, je geniet er van het mooie uitzicht en de rust.

Contact

Adres: 
Kinderboerderij Lettenhof
Vaartdijk-Noord 65 , Bus: B
8430 Middelkerke
Telefoon/Fax:
+32 497 37 82 61 (mobile)

Prijsinformatie

Prijs:
Gratis

Faciliteiten

Drinkgelegenheid
Educatieve programma's
Parking
Resto / cafetaria
Toegankelijk voor mindervaliden
Toilet

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF