Mares

Fietsverhuur
Koksijde

Wie al het strandvertier en waterplezier even achter zich wil laten, heeft keuze te kust en te keur: cuissetaxen of skeeleren op de dijk, stevig stappen in de duinen of slenteren met de fiets door het rustige hinterland.
In elk toerismekantoor vind je een resem bewegwijzerde fietsroutes en een fiets, een cuissetax en zelfs skeelers zijn zowat overal te huur tegen billijke prijzen. Een rondje dijkverkenning per cuissetax is een absolute aanrader voor jong en minder jong. Het hele gezin of de complete vriendentroep kan inschepen en de ambiance die ermee gepaard gaat is allesbehalve evenredig met de snelheid die je produceert.

Label: 
Billenkar

Contact

Adres: 
Mares
Zeedijk 333
8670 Koksijde
Telefoon/Fax:
+32 485 62 29 12 (mobile)

Prijsinformatie

Prijs:
Betalend

Faciliteiten

Shop / winkel

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF