Eindejaar aan zee

Cadeautips

Vind je het best een moeilijke klus om elk jaar weer een origineel cadeau te komen? Of wil je dit jaar wel eens iets anders geven dan de goeie, warme wollen sokken? Geen probleem! De Kerstman geeft je maar graag wat ideetjes om dat ene bijzondere cadeaut te vinden. Hieronder vind je wat inspiratie om een zeer leuk cadeau te kunnen geven. Dit jaar wordt jij vast de pakjeskoning van de kerstboom!

Fietsplezier met een strik!

Met de Fietsnetwerkbox geef je eindeloos fietsplezier cadeau. De box met de 4 fietsnetwerkkaarten van West-Vlaanderen en een boekje vol met fietsweetjes en suggestieroutes is een leuk cadeau voor iemand die wel van fietsen houdt.

 

Topidee: ik geef dit jaar de Fietsnetwerkbox cadeau!

Kilometers wandelplezier langs verborgen parels in een doosje!

Voor wie het meer voor wandelen heeft, is de Erfgoedbox een mooi geschenk. De lusvormige erfgoedwandelroutes nemen je mee op pad langs verborgen plekjes en bijzondere parels in West-Vlaanderen. De box bevat een topselectie erfgoed- en stadswandelingen (21 in totaal) met een gedetailleerde routekaart en leuke informatie voor onderweg.

 

Topidee: ik geef dit jaar de Erfgoedbox cadeau!

Een nachtje pure ontspanning

Met de Vakantiecheque van Logeren in Vlaanderen kan je een verblijf boeken bij één van de deelnemende logies naar keuze. Je kiest zelf de waarde van de cheque en kan hem thuis afprinten. 

 

Topidee: dit jaar geef ik een vakantiecheque cadeau!

Nog meer inspiratie nodig?

Duik even onze webshop in en ontdek nog tal van andere leuke cadeautjes!