Bierhuis Herman

Café
Blankenberge

Het interieur oogt trendy, de toog is een ware eyecatcher en de uitbaters Peter en Geert zijn rotten in het horecavak. Bierhuis Herman kan je dus niet zomaar voorbijlopen. Het biercafé is de nieuwe gedaante van de vroegere bruine kroeg Brasserie Herman. Geert Bataille baatte vroeger al 16 jaar Brasserie Herman uit. Hij sloeg de handen in elkaar met Peter Ballieu, die ook al 16 jaar café Terminus aan het Blankenbergse station openhield. Voordien werkten Geert en Peter al samen in de Jan Breydel in Sint-Andries.
Beide bierkenners staan je graag bij in het maken van een keuze uit de 25 bieren van het vat en de 100 bieren op fles. Door de jarenlange ervaring heeft Bierhuis Herman een vrij aparte bierkaart. Zo is er maar één biertje van InBev te vinden en dat is Stella. Daarbuiten staan er uitsluitend bieren van artisanale brouwerijen op de kaart. Enkel Belgische bieren, op eentje van Nederlandse makelij na.
Een leuke plus: op de kaart vind je deskundige uitleg over de bieren terug, die gerangschikt staan volgens type. Ze hebben een mooi assortiment aan geuzen, niet de meest gekende, maar de bieren die zijn gebrouwen met spontane gisting. En voor de Krieken kozen ze voor de niet-mierzoete, maar wel de traditionele. Je kan er ook een aantal bieren degusteren, volgens je eigen smaak en zin van de dag.

Contact

Adres: 
Bierhuis Herman
Kerkstraat 102
8370 Blankenberge
Telefoon/Fax:
+32 50 66 26 90
E-mail: 
Toon grote kaart

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF