Runway 26=08

Restaurant
Oostende

Restaurant en Bistro Runway 26=08 is gelegen tussen Oostende en Middelkerke, vlakbij de zee, de duinen, het provinciedomein Walraversijde en de Oostendse luchthaven. Met zijn prachtig ingericht interieur en troeven zoals een ruime parking en zijn spectaculair zicht op de luchthaven en de polders, is Runway 26=08 zeker een bezoek waard.

Is het nu voor een zakenlunch, gezellig tafelen à la carte, een lichte snack of gewoon een streekbiertje op het zongericht terras, Runway 26=08 biedt voor elk wat wils. Ook voor de organisatie van een evenement of een feest ben je bij Runway 26=08 aan het juiste adres. De 2 “VIP rooms” en de ruime bovenzaal, met een capaciteit tot 90 personen, zijn uiterst geschikt voor een etentje of vergadering met je zakenrelaties.

Openingsuren keuken:
Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag: doorlopend van 11.30 - 21.00 uur
Woensdag & zondag: doorlopend van 11.30 - 16.00 uur

Contact

Adres: 
Runway 26=08
Nieuwpoortsesteenweg 945
8400 Oostende
Telefoon/Fax:
+32 59 44 21 99

Prijsinformatie

Betaalmogelijkheden: 
Cash
Bancontact
Mastercard
Visa

Faciliteiten

Parking
wifi
Wifi (draadloos internet)
Toon grote kaart

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Restaurants, cafés en logies met uitzondering van hotels zijn momenteel gesloten. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf. Toeristisch-recreatieve verplaatsingen beperk je momenteel nog tot je woonomgeving. Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF