Strandbar Famouz Knokke-Zoute

Café
Zoute

Famouz Knokke-Zoute is de opvolger van Soleado Beach dat in 1990 door Christoph Trio en Ann Laridon werd opgericht op het mooiste stukje strand in hartje Zoute. Het was hun eerste strandproject.

Ondertussen hebben ze de voorbije 27 jaar niet minder dan 5 strandprojecten uitgebouwd waaronder Collins Beach, Blue Buddha Knokke, Blue Buddha Oostende en Monroe. Telkens wanneer de beachclub op volle toeren draaide hebben Ann en Christoph ze overgelaten aan hun meest naaste medewerker die hierdoor de kans kreeg een eigen stranduitbating zelfstandig te beheren.

Anno 2017 is de cirkel rond. Ann en Christoph hebben hun eerste beachclub opnieuw in eigen handen genomen en onderging deze strandlocatie een complete make over. Famouz Knokke-Zoute is nu een club die is opgebouwd rond 27 jaar ervaring.

Iedereen is welkom om er de unieke Famouz feeling te beleven. Voor Christoph en Ann betekent Famouz Knokke-Zoute het sluitstuk van hun levenswerk: ‘Hier willen we oud worden en hier willen we nog lang genieten van Famouz people.’

Contact

Adres: 
Strandbar Famouz Knokke-Zoute
Zeedijk-Het Zoute 792
8300 Zoute
Telefoon/Fax:
+32 475 42 79 94 (mobile)
Toon grote kaart

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF