Strandbar Pata Pata Beach

Café
Middelkerke

EVEN AL JE ZORGEN VERGETEN BIJ STRANDBAR PATA PATA BEACH
In Middelkerke, aan het Arthur De greefplein, ligt een mini-Ibiza verscholen, inclusief lekkere cocktails. Genieten van de zon doe je er in hun comfortabele loungehoek of in een van de love seats. Meer moet dat niet zijn, toch?

Interieur
De witte banken en blauwe kussentjes zorgen voor een zwoele Ibiza-sfeer bij strandbar Pata Pata Beach in Middelkerke. Je vergeet zelfs eventjes dat je aan de Belgische kust zit en de dag erna misschien weer gewoon moet gaan werken. Zalig, toch?
Bij Pata Pata Beach ga je echt voor de rust. Het is niet een van die grote strandbars waar je elkaar amper verstaat door de muziek of het geroezemoes van alle mensen. Nee, hier kan je rustig van een cocktail én van je gezelschap genieten.

Food & Drinks
Of je nu voor een koffie, een limonade of een cocktail komt. Voor ieder is er wel wat wils. Ook voor diegenen die een hongertje krijgen na al die drankjes zijn er heerlijke tapas te verkrijgen aan de bar."

Contact

Adres: 
Strandbar Pata Pata Beach
Arthur De Greefplein
8430 Middelkerke
Telefoon/Fax:
+32 473 86 84 38 (mobile)
Toon grote kaart

Op de kaart

Doen

Fietsen

Wandelen

Varen

Paardrijden

Toeren

Andere

Eten en drinken

Slapen

Praktische info

Kies een categorie aan de linkerkant om de kaart te gebruiken.
Terug omhoog Terug omhoog

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF