Fietsen

Fietsen aan Zee


Fietsen in de zilte zeelucht, heerlijk! Ook dit jaar is de Kust the place to be voor alle fietsliefhebbers. In 2020 hebben we bovendien enkele fantastische nieuwe fietsroutes en -producten in petto. Je ontdekt ze hieronder.

 

Westkustfietsroute banner

Fietsen aan de Westkust

Vanaf 4 april verbindt de  Westkustfietroute de betoverende plekken van de Westkust. Onderweg maken tal van bezoekerscentra, musea en uitkijktorens je duidelijk waarom de Westkust zo bijzonder is. 

Ontdek er vanaf midden maart alles over op www.dekust.be/westkustfietsroute
 

 

Fotozoektocht

Van 30 maart tot en met 30 september wordt er op de Westkustfietsroute een heuse fotozoektocht georganiseerd. Plaats de foto's die je terugvindt op de fotozoektocht-kaart in de juiste volgorde, zoals je ze onderweg zelf ontdekt, en maak kans op een fiets twv €XX!
De fotozoektocht-kaart is beschikbaar in onze webshop voor slechts €3. 

TIP: Ontdek de fotozoektocht samen met Marijn Follebout

 

Fotozoektocht
Kustsafari banner

Kustsafari

Deze zomer ontdek je vanop je fiets de mooiste en meest stille plekjes van de Kust. Kustsafari biedt acht begeleide zomertochten aan tussen Knokke en De Panne.

Ontdek er vanaf maart alles over op www.dekust.be/kustsafari

 

 

Bagagevervoer door logiesuibaters

Je wil de Kust ontdekken per fiets. Maar wat met je bagage? Vanaf 2020 zullen verschillende logiesuitbaters bagage-service aanbieden.

Ontdek er vanaf midden maart alles over op www.dekust.be/bagagevervoer

 

 

bagagevervoer logies
Beaufort fietslussen

Beaufort-fietslussen

Via drie uitgestippelde fietslussen die respectievelijk West-, Midden- en Oostkust aandoen ontdek je al trappend verschillende iconische kunstwerken uit het Beaufort-verleden.
De gratis Beaufort beeldenpark pocket is beschikbaar in NL en FR.

Ontdek er vanaf midden maart alles over op www.beaufortbeeldenpark.be