Download gratis 10 kunstige fietsroutes met zeezicht

Fietsen langs met kunst en zeezichtFietsen aan de Kust is altijd leuk. Met deze unieke fietspocket ontdek je 10 fietsroutes op het Fietsnetwerk aan de Kust. De routes nemen je mee langs mooie kunstige plekjes, maar ook natuur, adresjes, bezienswaardigheden,... in elke kustgemeente.

Veel fietsplezier!

(*) U geeft toestemming om uw gegevens te verwerken en u te informeren over de toeristische en recreatieve mogelijkheden in West-Vlaanderen. Westtoer verwerkt uw gegevens om u informatie te kunnen versturen over de toeristische en recreatieve mogelijkheden in West-Vlaanderen. U kunt zich op elk ogenblik hiertegen verzetten. In elke communicatie wordt deze mogelijkheid duidelijk aangegeven. Onder bepaalde voorwaarden kunt u ook inzage krijgen in de persoonsgegevens, ze laten corrigeren indien nodig, ze laten wissen of de verwerking ervan beperken. Dat kan door een geschreven, gedateerde en getekende aanvraag inclusief bewijs van uw identiteit te versturen naar Westtoer. Personen die onze communicatie gedurende 1 jaar niet meer openen, worden automatisch uitgeschreven uit de maillist. Meer informatie vindt u op www.westtoer.be/dataverwerking.

Een fiets nodig om de fietslussen elegant te rijden? Waag je kans!

Beaufort 2018 trakteert

Op zondag 30 september is de allerlaatste dag waarop je Beaufort 2018, kunsttriënnale aan zee een bezoekje kan brengen. Beaufort organiseert tal van gratis activiteiten. Maar hiernaast geeft Beaufort ook nog enkele leuke prijzen weg.
Zo kan je kans maken op een elektrische plooifiets ‘Beaufort UGO’ t.w.v. 1699 euro.

Doe mee aan de wedstrijd

Beaufort ugo

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF