Happy Trip naar Blankenberge

Autovrij op vakantie, heerlijk!

Meer dan 130 hotels en B&B’s uit West-Vlaanderen bieden je de mogelijkheid om supervoordelig met de trein op vakantie te komen. Ter plaatse is van alles aanwezig voor een fijne vakantie: je hoeft je auto geen enkel moment te missen.


Hoe werkt het?

Je boekt via deze link online een overnachting bij één van de deelnemende logies. Binnen de 24 uur ontvang je een kortingscode om treintickets te bestellen voor slechts €10,90 heen én terug vanuit elk Belgisch station. Bij je logiesuitbater kan je bovendien tickets voor tram of bus verkrijgen aan slechts €1,40.

In Blankenberge is ook een uitgebreid aanbod (elektrische) fietsen, kan je een Vespa of elektrische step huren, kan je een mooie wandeling maken, zalig shoppen, lekker eten,… onbezorgd heerlijk autovrij met vakantie dus!

Algemene info over Happy Trip vind je hier.

BOEK ONLINE JE HAPPY TRIP LOGIES

Boek via de link hieronder online een overnachting bij één van de deelnemende logies. Je ontvangt binnen de 24 uur kortingscodes om je treintickets te bestellen voor slechts €10,90 heen én terug vanuit elk Belgisch station.


Happy Trip naar Blankenberge

In Blankenberge zijn overal gezellige plekjes te vinden. Waai  eens lekker uit op de imposante pier of geniet van het uitzicht vanop een van de staketsels. Of neem plaats op de Paravang om even tot rust te komen en de Blankenbergse sfeer op te snuiven. Daarnaast vragen ook de haven, een prachtig natuurdomein en verschillende belle-époquevilla’s om je aandacht. Wedden dat je je niet zal vervelen?

 


Vervoer ter plaatse

Blankenberge heeft een eigen treinstation. 

(Fiets)verhuur

Naast de klassieke (elektrische) fietsen kan je bij vele fietsverhuurders ook terecht voor het huren van gocarts, segways, steps, hoverboards, bakfietsen, tandems... met bijhorende fietstassen en kinderzitjes. Zelfs buggy's kan je huren en hoef je niet dus mee te sleuren. 

Overzicht van alle verhuurders 

Kusttram en bus

Bij je logiesuitbater kan je tickets voor tram of bus verkrijgen aan slechts € 1,40. 

Met de online routeplanner van de Lijn plan je gemakkelijk je reis ter plaatse. Een overzicht van alle trams en bussen in Blankenberge vind je hier

Overzetboot

Om over te steken van het ene staketsel naar het andere kan je gebruik maken van het overzetbootje.

Meer info

Taxi

Uiteraard staan in Blankenberge heel wat taxibedrijven klaar om je op je bestemming te brengen. Een overzicht van alle taxi's vind je hier

 


Dienst voor toerisme

Spring voor meer informatie even binnen in de dienst voor toerisme of bezoek de website van Toerisme Blankenberge.

Boek online je Happy Trip logies

Boek via de link hieronder online een overnachting bij één van de deelnemende logies. Je ontvangt binnen de 24 uur afreis kortingscodes om je treintickets te bestellen voor slechts € 10,90 heen én terug vanuit elk Belgisch station.

 

Nog meer Happy Trip bestemmingen

Met Happy Trip kan je goedkoop reizen naar maar liefst 17 West-Vlaamse gemeenten. Ontdek alle gemeenten en hun aanbod hieronder: 

Strand Blankenberge met pier en badkarHappy Trip in Blankenberge uitgetest

Blogger Lot Wildiers van Reisgoesting.be vertrok met de trein naar Blankenberge en beleefde een zalige tweedaagse. Lees haar tips over Blankberge hier