Happy Trip naar Bredene


Het is niet alleen de kampeergemeente bij uitstek, maar ook de enige kustgemeente in Vlaanderen zonder dijk én de enige  badplaats met een afgebakend naaktstrand. Kortom, Bredene is uniek. Reden genoeg dus om een uitstap te plannen en het prachtige duinenlandschap te ontdekken.
 

Autovrij op vakantie, heerlijk!

Zak nu voordelig af naar Bredene dankzij onze Happy Trip-actie of de Hello Belgium Railpass (okt '20- maart '21). Geniet zo van een ecologische en voordelige mini-vakantie in eigen land, file- en parkeerstress vrij!
 


Ontdek wat er zoal te beleven valt in Bredene
 


Vervoer ter plaatse

Bredene heeft geen treinstation. Je kan de trein nemen tot in Oostende en dan de Kusttram (richting Knokke). 

(Fiets)verhuur

Naast de klassieke (elektrische) fietsen kan je bij vele fietsverhuurders ook terecht voor het huren van gocarts, segways, steps, hoverboards, bakfietsen, tandems... met bijhorende fietstassen en kinderzitjes. Zelfs buggy's kan je huren en hoef je niet dus mee te sleuren. 

Overzicht van alle verhuurders

Kusttram en bus

Ter plekke kan je je verplaatsen met de tram of bus van De Lijn.
Met de online routeplanner van de Lijn plan je gemakkelijk je reis ter plaatse. Een overzicht van alle trams en bussen in Bredene vind je hier

Taxi

Heel wat taxidiensten staan klaar om je vanuit Bredene naar je bestemming te voeren. Een overzicht van alle taxi's in de buurt vind je hier.

Dienst voor toerisme

Spring voor meer informatie even binnen in de dienst voor toerisme of bezoek de website van Toerisme Bredene.

Nog meer Happy Trip bestemmingen

Met Happy Trip kan je goedkoop reizen naar maar liefst 17 West-Vlaamse gemeenten. Ontdek alle gemeenten en hun aanbod hieronder: 

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF