Happy Trip naar De Haan - Wenduine


De belle époque viert hoogtij in De Haan. De prachtige huisjes met rode daken, balkonnetjes, torentjes en gevels maken van de Concessiewijk een pareltje en zorgen voor een familiale, gezellige sfeer. De mooie zeedijk (zonder hoogbouw!) maakt het plaatje af. Ook in Wenduine is gezelligheid troef. Ontspan op het brede strand of op de Rotonde. Rustgevend!
 

Autovrij op vakantie, heerlijk!

Zak nu voordelig af naar De Haan-Wenduine dankzij onze Happy Trip-actie of de Hello Belgium Railpass (okt '20- maart '21). Geniet zo van een ecologische en voordelige mini-vakantie in eigen land, file- en parkeerstress vrij!


Ontdek wat er zoal te beleven valt in De Haan-Wenduine
 


Vervoer ter plaatse

De Haan - Wenduine heeft geen eigen treinstation. De Haan-Wenduine bereik je het best door aan het station van Blankenberge of Oostende de Kusttram te nemen.

(Fiets)verhuur

In de Haan-Wenduine kan je terecht bij fietsverhuur André en fietsverhuur Catrysse. Naast de klassieke (elektrische) fietsen hebben zij ook een assortiment aan gocarts, segways, steps, hoverboards, bakfietsen, tandems... Vaak heeft je logies zelf ook fietsen ter beschikking. 

Kusttram en bus

Ter plekke kan je je verplaatsen met de tram of bus van De Lijn.
Met de online routeplanner van de Lijn plan je gemakkelijk je reis ter plaatse. Een overzicht van alle trams en bussen in de Haan-Wenduine vind je hier

Taxi

Meerdere taxibedrijven staan in de Haan-Wenduine klaar om je op je bestemming te brengen. Hier vind je een overzicht van de dichtsbijzijnde taxibedrijven.

 

Dienst voor toerisme

Spring voor meer informatie even binnen in het hoofdkantoor van de dienst voor toerisme, het kantoor Wenduine of kantoor Vosseslag. Of bezoek de website van Toerisme De Haan.

Nog meer Happy Trip bestemmingen

Met Happy Trip kan je goedkoop reizen naar maar liefst 17 West-Vlaamse gemeenten. Ontdek alle gemeenten en hun aanbod hieronder: 

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF