Happy Trip naar De Haan - Wenduine

Autovrij op vakantie, heerlijk!

Meer dan 130 hotels en B&B’s uit West-Vlaanderen bieden je de mogelijkheid om supervoordelig met de trein op vakantie te komen. Ter plaatse is van alles aanwezig voor een fijne vakantie: je hoeft je auto geen enkel moment te missen.


Hoe werkt het?

Je boekt via deze link online een overnachting bij één van de deelnemende logies. Binnen de 24 uur ontvang je een mail met een kortingscode om treintickets te bestellen voor slechts €10,90 (€9,80 tot 04/04/2020) heen én terug vanuit elk Belgisch station. Bij je logiesuitbater kan je bovendien tickets voor tram of bus verkrijgen aan slechts €1,40.

In De Haan- Wenduine is ook een uitgebreid aanbod (elektrische) fietsen, kan je een Vespa of elektrische step huren, kan je een mooie wandeling maken, zalig shoppen, lekker eten,… onbezorgd heerlijk autovrij met vakantie dus!

Algemene info over Happy Trip vind je hier.

Boek online je Happy Trip logies

Boek via de link hieronder online een overnachting bij één van de deelnemende logies. Je ontvangt binnen de 24 uur afreis kortingscodes om je treintickets te bestellen voor slechts €10,90 (€9,80 tot 04/04/2020) heen én terug vanuit elk Belgisch station.


Happy Trip naar De Haan - Wenduine

De belle époque viert hoogtij in De Haan. De prachtige huisjes met rode daken, balkonnetjes, torentjes en gevels maken van de Concessiewijk een pareltje en zorgen voor een familiale, gezellige sfeer. De mooie zeedijk (zonder hoogbouw!) maakt het plaatje af. Ook in Wenduine is gezelligheid troef. Ontspan op het brede strand of op de Rotonde. Rustgevend!


Vervoer ter plaatse

De Haan - Wenduine heeft geen eigen treinstation. De Haan-Wenduine bereik je het best door aan het station van Blankenberge of Oostende de Kusttram te nemen.

(Fiets)verhuur

In de Haan-Wenduine kan je terecht bij fietsverhuur André en fietsverhuur Catrysse. Naast de klassieke (elektrische) fietsen hebben zij ook een assortiment aan gocarts, segways, steps, hoverboards, bakfietsen, tandems... Vaak heeft je logies zelf ook fietsen ter beschikking. 

 

Kusttram en bus

Bij je logiesuitbater kan je tickets voor tram of bus verkrijgen aan slechts € 1,40. 

Met de online routeplanner van de Lijn plan je gemakkelijk je reis ter plaatse. Een overzicht van alle trams en bussen in de Haan-Wenduine vind je hier

eMotorman

De eMotorman is een stijlvolle en bijzonder makkelijk te hanteren 100% elektrische motorfiets, EU gehomologeerd. Geen ervaring vereist. Wie kan fietsen, kan eMotormannen. Met een snelheid van 45 km/u kan je stijlvol en milieuvriendelijk cruisen langs de kust en het hinterland. Meer info

Taxi

Meerdere taxibedrijven staan in de Haan-Wenduine klaar om je op je bestemming te brengen. Hier vind je een overzicht van de dichtsbijzijnde taxibedrijven. 

 

 

Elektrische deelstep

In totaal zijn er 100 elektrische steps verspreid over De Haan en zijn deelgemeenten. Het gebruik ervan is eenvoudig. Met een app vind je op je smartphone de dichtstbijzijnde step die je met een scancode kan ontgrendelen. Na gebruik parkeer je de step. De kostprijs voor een rit bedraagt éénmalig 1 euro om te ontgrendelen en 15 eurocent per minuut.


Dienst voor toerisme

Spring voor meer informatie even binnen in het hoofdkantoor van de dienst voor toerisme, het kantoor Wenduine of kantoor Vosseslag. Of bezoek de website van Toerisme De Haan.

Boek online je Happy Trip logies

Boek via de link hieronder online een overnachting bij één van de deelnemende logies. Je ontvangt binnen de 24 uur afreis kortingscodes om je treintickets te bestellen voor slechts €10,90 (€9,80 tot 04/04/2020) heen én terug vanuit elk Belgisch station.

 

Nog meer Happy Trip bestemmingen

Met Happy Trip kan je goedkoop reizen naar maar liefst 17 West-Vlaamse gemeenten. Ontdek alle gemeenten en hun aanbod hieronder: