Happy Trip naar De Panne


Als je vraagt aan de bezoekers van De Panne wat hen het meest aanspreekt in deze gemeente, dan is het de prominente aanwezigheid van de natuur, de vele sportieve mogelijkheden en het brede strand. Naar De Panne ga je om uren te wandelen, te strandzeilen en te genieten van het actieve buitenleven. In De Panne is het pittoreske Noord-Frankrijk nooit ver weg. In de geklasseerde Dumontwijk kan je dezelfde cottagestijl als aan de Noord-Franse Kust opsnuiven. Wie wil kan over de grens een kijkje nemen of zich wagen aan de oversteek Calais-Dover en zo een kort bezoek aan de andere kant van het kanaal meepikken.
 

Autovrij op vakantie, heerlijk!

Zak nu voordelig af naar De Panne dankzij onze Happy Trip-actie of de Hello Belgium Railpass (okt '20- maart '21). Geniet zo van een ecologische en voordelige mini-vakantie in eigen land, file- en parkeerstress vrij!


Ontdek wat er zoal te beleven valt in De Panne


Vervoer ter plaatse

De Panne heeft een eigen treinstation (Adinkerke), met rechtstreekse lijnen vanuit Antwerpen-Centraal en Landen. Extra zomeraanbod: Brussel-Noord. Vanuit het station kan je vlot de Kusttram nemen tot in het centrum van De Panne waar de meeste hotels zich bevinden.

(Fiets)verhuur

Naast de klassieke (elektrische) fietsen kan je bij vele fietsverhuurders ook terecht voor het huren van gocarts, segways, steps, hoverboards, bakfietsen, tandems... met bijhorende fietstassen en kinderzitjes. 

Overzicht van alle verhuurders 

Kusttram en bus

Ter plekke kan je je verplaatsen met de tram of bus van De Lijn.
Met de online routeplanner van de Lijn plan je gemakkelijk je reis ter plaatse. Een overzicht van alle trams en bussen in De Panne vind je hier

Taxi

In De Panne staan heel wat taxibedrijven klaar om je op je bestemming te brengen. Een overzicht van alle taxi's vind je hier.

Dienst voor toerisme

Spring voor meer informatie even binnen in de dienst voor toerisme of bezoek de website van Toerisme De Panne.

Nog meer Happy Trip bestemmingen

Met Happy Trip kan je goedkoop reizen naar maar liefst 17 West-Vlaamse gemeenten. Ontdek alle gemeenten en hun aanbod hieronder: 

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF