Happy Trip naar Knokke-Heist

Autovrij op vakantie, heerlijk!

Meer dan 130 hotels en B&B’s uit West-Vlaanderen bieden je de mogelijkheid om supervoordelig met de trein op vakantie te komen. Ter plaatse is van alles aanwezig voor een fijne vakantie: je hoeft je auto geen enkel moment te missen.


Hoe werkt het?

Je boekt via deze link online een overnachting bij één van de deelnemende logies. Binnen de 24 uur ontvang je een kortingscode om treintickets te bestellen voor slechts €10,90 heen én terug vanuit elk Belgisch station. Bij je logiesuitbater kan je bovendien tickets voor tram of bus verkrijgen aan slechts €1,40.

In Knokke-Heist is ook een uitgebreid aanbod (elektrische) fietsen, kan je een Vespa of elektrische step huren, kan je een mooie wandeling maken, zalig shoppen, lekker eten,… onbezorgd heerlijk autovrij met vakantie dus!

Algemene info over Happy Trip vind je hier.

BOEK ONLINE JE HAPPY TRIP LOGIES

Boek via de link hieronder online een overnachting bij één van de deelnemende logies. Je ontvangt binnen de 24 uur afreis kortingscodes om je treintickets te bestellen voor slechts €10,90 heen én terug vanuit elk Belgisch station.


Happy Trip naar Knokke-Heist

Voor trendsetters en cultuurliefhebbers is Knokke-Heist de ideale bestemming. Zowel hippe boetiekjes, als verschillende ‘flagshipstores’ en kunstgaleries kunnen je bekoren. Ook toprestaurants dragen bij tot het typische karakter van de gemeente. En, niet te vergeten: ook de natuur speelt een belangrijke rol in Knokke-Heist.


Vervoer ter plaatse

In Knokke-Heist heb je drie treinstations: Duinbergen, Heist en Knokke.

(Fiets)verhuur

In Knokke-Heist is er een ruim aanbod aan fietsverhuur en dergelijke. Naast de klassieke (elektrische) fietsen kan je bij vele verhuurders ook terecht voor het huren van gocarts, segways, steps, hoverboards, bakfietsen, tandems... met bijhorende fietstassen en kinderzitjes. 

Hier vind je een overzicht van alle huurders

 

Kusttram en bus

Bij je logiesuitbater kan je tickets voor tram of bus verkrijgen aan slechts € 1,40. 

Met de online routeplanner van de Lijn plan je gemakkelijk je reis ter plaatse. Een overzicht van alle trams en bussen in Knokke-Heist vind je hier

Taxi

Uiteraard staan er in Knokke-Heist heel wat taxibedrijven klaar om je op je bestemming te brengen. Een overzicht van alle taxi's vind je hier

 

Scooter- en solexverhuur

Verken de ruime omgeving van Knokke-Heist met een solex of scooter. Je kan deze huren bij Green Edge in Westkapelle en Knokke-Scooters


Dienst voor toerisme

Spring voor meer informatie even binnen in het toerismekantoor in Knokke, het kantoor in Knokke-Heist of bezoek de website van Toerisme Knokke-Heist.

Boek online je Happy Trip logies

Boek via de link hieronder online een overnachting bij één van de deelnemende logies. Je ontvangt binnen de 24 uur afreis kortingscodes om je treintickets te bestellen voor slechts €10,90 heen én terug vanuit elk Belgisch station.

 

Nog meer Happy Trip bestemmingen

Met Happy Trip kan je goedkoop reizen naar maar liefst 17 West-Vlaamse gemeenten. Ontdek alle gemeenten en hun aanbod hieronder: 

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF