Happy Trip naar Knokke-Heist


Voor trendsetters en cultuurliefhebbers is Knokke-Heist de ideale bestemming. Zowel hippe boetiekjes, als verschillende ‘flagshipstores’ en kunstgaleries kunnen je bekoren. Ook toprestaurants dragen bij tot het typische karakter van de gemeente. En, niet te vergeten: ook de natuur speelt een belangrijke rol in Knokke-Heist.
 

Autovrij op vakantie, heerlijk!

Zak nu voordelig af naar Knokke-Heist dankzij onze Happy Trip-actie of de Hello Belgium Railpass (okt '20- maart '21). Geniet zo van een ecologische en voordelige mini-vakantie in eigen land, file- en parkeerstress vrij!
 

Ontdek wat er te beleven valt in Knokke-Heist

Vervoer ter plaatse

In Knokke-Heist heb je drie treinstations: Duinbergen, Heist en Knokke, met een rechtstreekse lijn vanuit Brussels-Airport. Extra aanbod in de zomermaanden: rechtstreekse lijn vanuit Brugge.
 

(Fiets)verhuur

In Knokke-Heist is er een ruim aanbod aan fietsverhuur en dergelijke. Naast de klassieke (elektrische) fietsen kan je bij vele verhuurders ook terecht voor het huren van gocarts, segways, steps, hoverboards, bakfietsen, tandems ... met bijhorende fietstassen en kinderzitjes. 

Hier vind je een overzicht van alle huurders

Kusttram en bus

Ter plekke kan je je verplaatsen met de tram of bus van De Lijn.
Met de online routeplanner van de Lijn plan je gemakkelijk je reis ter plaatse. Een overzicht van alle trams en bussen in Knokke-Heist vind je hier

Taxi

Uiteraard staan er in Knokke-Heist heel wat taxibedrijven klaar om je op je bestemming te brengen. Een overzicht van alle taxi's vind je hier.

Scooter- en solexverhuur

Verken de ruime omgeving van Knokke-Heist met een solex of scooter. Je kan deze huren bij Green Edge in Westkapelle en Knokke-Scooters

Dienst voor toerisme

Spring voor meer informatie even binnen in het toerismekantoor in Knokke, het kantoor in Knokke-Heist of bezoek de website van Toerisme Knokke-Heist.

Nog meer Happy Trip bestemmingen

Met Happy Trip kan je goedkoop reizen naar maar liefst 17 West-Vlaamse gemeenten. Ontdek alle gemeenten en hun aanbod hieronder: 

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF