Happy Trip naar Koksijde - Oostduinkerke

Autovrij op vakantie, heerlijk!

Meer dan 130 hotels en B&B’s uit West-Vlaanderen bieden je de mogelijkheid om supervoordelig met de trein op vakantie te komen. Ter plaatse is van alles aanwezig voor een fijne vakantie: je hoeft je auto geen enkel moment te missen.


Hoe werkt het?

Je boekt via deze link online een overnachting bij één van de deelnemende logies. Een maand voor afreis ontvang je een kortingscode om treintickets te bestellen voor slechts €10,90 heen én terug vanuit elk Belgisch station. Bij je logiesuitbater kan je bovendien tickets voor tram of bus verkrijgen aan slechts €1,40.

In Koksijde - Oostduinkerke is ook een uitgebreid aanbod (elektrische) fietsen, kan je een Vespa of elektrische step huren, kan je een mooie wandeling maken, zalig shoppen, lekker eten… onbezorgd heerlijk autovrij met vakantie dus!

Algemene info over Happy Trip vind je hier.

Boek online je Happy Trip logies

Boek via de link hieronder online een overnachting bij één van de deelnemende logies. Je ontvangt binnen de 24 uur kortingscodes om je treintickets te bestellen voor slechts €10,90 heen én terug vanuit elk Belgisch station.


Happy Trip naar Koksijde - Oostduinkerke

In Koksijde-Oostduinkerke is het heerlijk vertoeven. De Hoge Blekker, hoogste duin van de Vlaamse Kust, en de meer dan 700 ha natuurgebieden maken van Koksijde een echt wandelparadijs. Laat je ook verrassen door kunst en archeologie. Het Paul Delvauxmuseum bijvoorbeeld is een must see voor elke cultuurliefhebber. Oostduinkerke bruist van het authentieke vissersleven. Probeer zeker de garnaalvissers te paard te spotten!


Vervoer ter plaatse

Koksijde heeft een eigen treinstation.

(Fiets)verhuur

In Koksijde-Oostduinkerke kan je, naast de klassieke (elektrische) fietsen, bij vele fietsverhuurders ook terecht voor het huren van gocarts, segways, steps, hoverboards, bakfietsen, tandems... met bijhorende fietstassen en kinderzitjes. 

Overzicht van alle verhuurders 

Kusttram en bus

Vanuit het station van Koksijde heb je meerdere mogelijkheden om naar Kokijse-bad en Oostduinkerke te gaan. Je kan de kusttram (richting De Panne) nemen of een bus. Bij je logiesuitbater kan je tickets voor tram of bus verkrijgen aan slechts €1,40. 

Met de online routeplanner van de Lijn plan je gemakkelijk je reis ter plaatse. Een overzicht van alle trams en bussen in Koksijde vind je hier

Taxi

In Koksijde-Oostduinkerke staan er een tiental taxibedrijven klaar om je op je bestemming te brengen.  Een overzicht van alle taxi's vind je hier

 


Dienst voor toerisme

Spring voor meer informatie even binnen in de dienst voor toerisme. Je bent welkom in het kantoor in Koksijde, Oostduinkerke en Sint-Idesbald. Of bezoek de website van Toerisme Koksijde.

Boek online je Happy Trip logies

Boek via de link hieronder online een overnachting bij één van de deelnemende logies. Je ontvangt binnen de 24 uur afreis kortingscodes om je treintickets te bestellen voor slechts €10,90 heen én terug vanuit elk Belgisch station.

 

Nog meer Happy Trip bestemmingen

Met Happy Trip kan je goedkoop reizen naar maar liefst 17 West-Vlaamse gemeenten. Ontdek alle gemeenten en hun aanbod hieronder: 

Door de coronacris kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF