Happy Trip naar Koksijde - Oostduinkerke


In Koksijde-Oostduinkerke is het heerlijk vertoeven. De Hoge Blekker, hoogste duin van de Vlaamse Kust, en de meer dan 700 ha natuurgebieden maken van Koksijde een echt wandelparadijs. Laat je ook verrassen door kunst en archeologie. Het Paul Delvauxmuseum bijvoorbeeld is een must see voor elke cultuurliefhebber. Oostduinkerke bruist van het authentieke vissersleven. Probeer zeker de garnaalvissers te paard te spotten!
 

Autovrij op vakantie, heerlijk!

Zak nu voordelig af naar Blankenberge dankzij onze Happy Trip-actie of de Hello Belgium Railpass (okt '20- maart '21). Geniet zo van een ecologische en voordelige mini-vakantie in eigen land, file- en parkeerstress vrij!


Ontdek wat er zoal te beleven valt in Koksijde-Oostduinkerke


Vervoer ter plaatse

Koksijde heeft een eigen treinstation, met rechtstreekse lijnen vanuit Antwerpen-Centraal en Landen. Extra aanbod tijdens de zomermaanden: Brussel-Noord.

(Fiets)verhuur

In Koksijde-Oostduinkerke kan je, naast de klassieke (elektrische) fietsen, bij vele fietsverhuurders ook terecht voor het huren van gocarts, segways, steps, hoverboards, bakfietsen, tandems... met bijhorende fietstassen en kinderzitjes. 

Overzicht van alle verhuurders

Kusttram en bus

Vanuit het station van Koksijde heb je meerdere mogelijkheden om naar Kokijse-bad en Oostduinkerke te gaan. Je kan de kusttram (richting De Panne) nemen of een bus. Ter plekke kan je je verplaatsen met de tram of bus van De Lijn.

Met de online routeplanner van de Lijn plan je gemakkelijk je reis ter plaatse. Een overzicht van alle trams en bussen in Koksijde vind je hier

Taxi

In Koksijde-Oostduinkerke staan er een tiental taxibedrijven klaar om je op je bestemming te brengen.  Een overzicht van alle taxi's vind je hier.

Dienst voor toerisme

Spring voor meer informatie even binnen in de dienst voor toerisme. Je bent welkom in het kantoor in Koksijde, Oostduinkerke en Sint-Idesbald. Of bezoek de website van Toerisme Koksijde.

Nog meer Happy Trip bestemmingen

Met Happy Trip kan je goedkoop reizen naar maar liefst 17 West-Vlaamse gemeenten. Ontdek alle gemeenten en hun aanbod hieronder: 

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF