Happy Trip naar Middelkerke - Westende


Middelkerke-Westende is dé kustgemeente voor een strandvakantie met het hele gezin. Wandelen in de heerlijke Warandeduinen of genieten van de prachtige zee en het uitgestrekte strand; wat heeft een mens nog meer nodig? Maar ook cultuurliefhebbers komen aan hun trekken, met prachtig erfgoed en musea die je nostalgie doen krijgen naar de strandvakanties van toen ...


Autovrij op vakantie, heerlijk!

Zak nu voordelig af naar Middelkerke-Westende dankzij onze Happy Trip-actie of de Hello Belgium Railpass (okt '20- maart '21). Geniet zo van een ecologische en voordelige mini-vakantie in eigen land, file- en parkeerstress vrij!


Ontdek wat er zoal te beleven valt in Middelkerke-Westende


Vervoer ter plaatse

Middelkerke-Westende heeft geen eigen treinstation. Je kan reizen met de trein naar Oostende en van daaruit vlot de Kusttram nemen.

(Fiets)verhuur

Onder andere op de zeedijk in Middelkerke en Westende vind je heel wat fietsverhuurders. Ook quiss-taxen, gocarts en andere vervoersmiddelen vind je in hun gamma.

Overzicht van alle verhuurders

Kusttram en bus

Ter plekke kan je je verplaatsen met de tram of bus van De Lijn.
Met de online routeplanner van de Lijn plan je gemakkelijk je reis ter plaatse. Een overzicht van alle trams en bussen in Middelkerke-Westende vind je hier

Taxi

In Middelkerke - Westende kan je ook beroep doen op een taxi om op je bestemming te geraken. Een overzicht van taxibedrijven vind je hier

Tuk Tuk City Tour

Uniek in Middelkerke is de Tuk Tuk City Tour. Een tuktuk is een gemotoriseerde riksja waarin passagiers worden vervoerd. De Middelkerkse tuktuk rijdt elke dag als het weer het toelaat, van Middelkerke tot Westende. Vertrekplaats is Epernayplein of volgens afspraak.
Meer info

Elektrische deelstep

Hoe werkt het? 1. Installeer de app van Circ. 2. Voeg je credit card gegevens toe. 3. Gebruik het plannetje in de app om te kijken waar een step staat. 4. Reserveer de step en wandel er naartoe of scan een gevonden step in met de QR-code. 5. Neem de step en snor weg. 6. Aangekomen? Meld de app dat je klaar bent en het eindbedrag wordt van je rekening genomen.

Dienst voor toerisme

Spring voor meer informatie even binnen in de dienst voor toerisme in Middelkerke, het kantoor in Westende of bezoek de website van Toerisme Middelkerke.

Nog meer Happy Trip bestemmingen

Met Happy Trip kan je goedkoop reizen naar maar liefst 17 West-Vlaamse gemeenten. Ontdek alle gemeenten en hun aanbod hieronder: 

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF