Happy Trip naar Middelkerke - Westende

Autovrij op vakantie, heerlijk!

Meer dan 130 hotels en B&B’s uit West-Vlaanderen bieden je de mogelijkheid om supervoordelig met de trein op vakantie te komen. Ter plaatse is van alles aanwezig voor een fijne vakantie: je hoeft je auto geen enkel moment te missen.


Hoe werkt het?

Je boekt via deze link online een overnachting bij één van de deelnemende logies. Binnen de 24 uur ontvang je een kortingscode om treintickets te bestellen voor slechts €10,90 (€9,80 tot 04/04/2020) heen én terug vanuit elk Belgisch station. Bij je logiesuitbater kan je bovendien tickets voor tram of bus verkrijgen aan slechts €1,40.

In Middelkerke - Westende is ook een uitgebreid aanbod (elektrische) fietsen, kan je een Vespa of elektrische step huren, kan je een mooie wandeling maken, zalig shoppen, lekker eten,… onbezorgd heerlijk autovrij met vakantie dus!

Algemene info over Happy Trip vind je hier.

BOEK ONLINE JE HAPPY TRIP LOGIES

Boek via de link hieronder online een overnachting bij één van de deelnemende logies. Je ontvangt binnen de 24 uur afreis kortingscodes om je treintickets te bestellen voor slechts €10,90 (€9,80 tot 04/04/2020) heen én terug vanuit elk Belgisch station.


Happy Trip naar Middelkerke - Westende

Middelkerke-Westende is dé kustgemeente voor een strandvakantie met het hele gezin. Wandelen in de heerlijke Warandeduinen of genieten van de prachtige zee en het uitgestrekte strand; wat heeft een mens nog meer nodig? Maar ook cultuurliefhebbers komen aan hun trekken, met prachtig erfgoed en musea die je nostalgie doen krijgen naar de strandvakanties van toen ...

 


Vervoer ter plaatse

Middelkerke-Westende heeft geen eigen treinstation. Je kan reizen met de trein naar Oostende en van daaruit vlot de Kusttram nemen.

(Fiets)verhuur

Onder andere op de zeedijk in Middelkerke en Westende vind je heel wat fietsverhuurders. Ook quiss-taxen, gocarts en andere vervoersmiddelen vind je in hun gamma.

Overzicht van alle verhuurders

Kusttram en bus

Bij je logiesuitbater kan je tickets voor tram of bus verkrijgen aan slechts €1,40. 

Met de online routeplanner van de Lijn plan je gemakkelijk je reis ter plaatse. Een overzicht van alle trams en bussen in Middelkerke-Westende vind je hier

Taxi

In Middelkerke - Westende kan je ook beroep doen op een taxi om op je bestemming te geraken. Een overzicht van taxibedrijven vind je hier

Tuk Tuk City Tour

Uniek in Middelkerke is de Tuk Tuk City Tour. Een tuktuk is een gemotoriseerde riksja waarin passagiers worden vervoerd. De Middelkerkse tuktuk rijdt elke dag als het weer het toelaat, van Middelkerke tot Westende. Vertrekplaats is Epernayplein of volgens afspraak. Meer info

Elektrische deelstep

Hoe werkt het? 1. Installeer de app van Circ. 2. Voeg je credit card gegevens toe. 3. Gebruik het plannetje in de app om te kijken waar een step staat. 4. Reserveer de step en wandel er naartoe of scan een gevonden step in met de QR-code. 5. Neem de step en snor weg. 6. Aangekomen? Meld de app dat je klaar bent en het eindbedrag wordt van je rekening genomen.


Dienst voor toerisme

Spring voor meer informatie even binnen in de dienst voor toerisme in Middelkerke, het kantoor in Westende of bezoek de website van Toerisme Middelkerke.

Boek online je Happy Trip logies

Boek via de link hieronder online een overnachting bij één van de deelnemende logies. Je ontvangt binnen de 24 uur afreis kortingscodes om je treintickets te bestellen voor slechts €10,90 (€9,80 tot 04/04/2020) heen én terug vanuit elk Belgisch station.

 

Nog meer Happy Trip bestemmingen

Met Happy Trip kan je goedkoop reizen naar maar liefst 17 West-Vlaamse gemeenten. Ontdek alle gemeenten en hun aanbod hieronder: