Happy Trip naar Nieuwpoort

Autovrij op vakantie, heerlijk!

Meer dan 130 hotels en B&B’s uit West-Vlaanderen bieden je de mogelijkheid om supervoordelig met de trein op vakantie te komen. Ter plaatse is van alles aanwezig voor een fijne vakantie: je hoeft je auto geen enkel moment te missen.


Hoe werkt het?

Je boekt via deze link online een overnachting bij één van de deelnemende logies. Binnen de 24 uur ontvang je een kortingscode om treintickets te bestellen voor slechts €10,90 (€9,80 tot 04/04/2020) heen én terug vanuit elk Belgisch station. Bij je logiesuitbater kan je bovendien tickets voor tram of bus verkrijgen aan slechts €1,40.

In Nieuwpoort is ook een uitgebreid aanbod (elektrische) fietsen, kan je een Vespa of elektrische step huren, kan je een mooie wandeling maken, zalig shoppen, lekker eten… onbezorgd heerlijk autovrij met vakantie dus!

Algemene info over Happy Trip vind je hier.

BOEK ONLINE JE HAPPY TRIP LOGIES

Boek via de link hieronder online een overnachting bij één van de deelnemende logies. Je ontvangt binnen de 24 uur kortingscodes om je treintickets te bestellen voor slechts €10,90 (€9,80 tot 04/04/2020) heen én terug vanuit elk Belgisch station.


Happy Trip naar Nieuwpoort

Een van de grootste jachthavens van Europa vind je in Nieuwpoort. Tweeduizend plezierboten zorgen voor een indrukwekkend zicht vanop de wandel- en fietspromenade. Ook de oude stad met haar middeleeuwse architectuur is zeker een bezoekje waard. Door haar strategische ligging aan de monding van de IJzer, werd Nieuwpoort in de loop van de geschiedenis meerdere malen verwoest maar ook altijd weer heropgebouwd.

 


Vervoer ter plaatse

Nieuwpoort heeft geen eigen treinstation. Je kan reizen tot Oostende en dan de Kusttram nemen. 

(Fiets)verhuur

Naast de klassieke (elektrische) fietsen kan je bij vele fietsverhuurders ook terecht voor het huren van gocarts, segways, steps, hoverboards, bakfietsen, tandems... met bijhorende fietstassen en kinderzitjes. Zelfs buggy's kan je huren en hoef je niet dus mee te sleuren. 

Overzicht van alle verhuurders 

Kusttram en bus

Nieuwpoort-bad ligt even verwijderd van het station van Oostende. Met de Kusttram rijd je wel langs het mooiste stukje met zicht op zee van de hele Kust. Bij je logiesuitbater kan je tickets voor tram of bus verkrijgen aan slechts €1,40. Met de online routeplanner van de Lijn plan je gemakkelijk je reis ter plaatse. Een overzicht van alle trams en bussen in Nieuwpoort vind je hier

Gratis veerdienst

Gratis veerdienst tussen de Paul Orbanpromenade naar het militair domein en dat van de paasvakantie tem 30 september, dagelijks van 's morgens tot 's avonds. De boten kunnen 50 passagiers en 20 fietsen vervoeren en zijn toegankelijk voor andersvaliden.

Meer info

Taxi

Uiteraard staan in Nieuwpoort heel wat taxibedrijven klaar om je op je bestemming te brengen. Een overzicht van alle taxi's vind je hier

 


Dienst voor toerisme

Spring voor meer informatie even binnen in het hoofdkantoor in Nieuwpoort - Stad, het bijkantoor in Nieuwpoort - Bad of bezoek de website van Toerisme Nieuwpoort.

BOEK ONLINE JE HAPPY TRIP LOGIES

Boek via de link hieronder online een overnachting bij één van de deelnemende logies. Je ontvangt binnen de 24 uur afreis kortingscodes om je treintickets te bestellen voor slechts €10,90 (€9,80 tot 04/04/2020) heen én terug vanuit elk Belgisch station.

 

Nog meer Happy Trip bestemmingen

Met Happy Trip kan je goedkoop reizen naar maar liefst 17 West-Vlaamse gemeenten. Ontdek alle gemeenten en hun aanbod hieronder: