Happy Trip naar Zeebrugge

Autovrij op vakantie, heerlijk!

Meer dan 130 hotels en B&B’s uit West-Vlaanderen bieden je de mogelijkheid om supervoordelig met de trein op vakantie te komen. Ter plaatse is van alles aanwezig voor een fijne vakantie: je hoeft je auto geen enkel moment te missen.


Hoe werkt het?

Je boekt via deze link online een overnachting bij één van de deelnemende logies. Binnen de 24 uur ontvang je een mail met een kortingscode om treintickets te bestellen voor slechts €10,90 (€9,80 tot 04/04/2020) heen én terug vanuit elk Belgisch station. Bij je logiesuitbater kan je bovendien tickets voor tram of bus verkrijgen aan slechts €1,40.

In Zeebrugge is ook een uitgebreid aanbod (elektrische) fietsen, kan je een Vespa of elektrische step huren, kan je een mooie wandeling maken, zalig shoppen, lekker eten… onbezorgd heerlijk autovrij met vakantie dus!

Algemene info over Happy Trip vind je hier.

Boek online je Happy Trip logies

Boek online via de link hieronder een overnachting bij één van de deelnemende logies. Je ontvangt binnen de 24 uur afreis kortingscodes om je treintickets te bestellen voor slechts €10,90 (€9,80 tot 04/04/2020) heen én terug vanuit elk Belgisch station.


Happy Trip naar Zeebrugge

Zeebrugge en haar wereldhaven zijn niet los van elkaar te zien. Van op het strand kun je indrukwekkende schepen zien aan- en afvaren. Of bezoek gewoon de haven, met bus of boot. Verder is Zeebrugge ook de perfecte badstad om een visschotel te gaan eten. Men noemt Zeebrugge wel eens de ‘hoofdstad van de vis’! Gewoon zin om te luieren? Perfect. In Zeebrugge kan je je in alle rust op het brede strand neervlijen en naar de wolken turen ...

 


Vervoer ter plaatse

Zeebrugge heeft twee treinstations: Zeebrugge-Dorp en Zeebrugge-Strand.

(Fiets)verhuur

Heel wat logies hebben fietsen ter beschikking. Hiervoor informeer je best rechtstreeks. Bij Fietsverhuur Jump op de zeedijk kan je fietsen en toebehoren huren.

Overzicht van alle verhuurders in en rond Zeebrugge  

Kusttram en bus

Bij je logiesuitbater kan je tickets voor tram of bus verkrijgen aan slechts €1,40. 

Met de online routeplanner van de Lijn plan je gemakkelijk je reis ter plaatse. Een overzicht van alle trams en bussen in Zeebrugge vind je hier

Taxi

Uiteraard staan in Zeebrugge en omstreken heel wat taxibedrijven klaar om je op je bestemming te brengen. Een overzicht van alle taxi's vind je hier


Dienst voor toerisme

Spring voor meer informatie even binnen in de dienst voor toerisme of bezoek de website van Toerisme Zeebrugge.

Boek online je Happy Trip logies

Boek via de link hieronder online een overnachting bij één van de deelnemende logies. Je ontvangt binnen de 24 uur afreis kortingscodes om je treintickets te bestellen voor slechts €10,90 (€9,80 tot 04/04/2020) heen én terug vanuit elk Belgisch station.

 

Nog meer Happy Trip bestemmingen

Met Happy Trip kan je goedkoop reizen naar maar liefst 17 West-Vlaamse gemeenten. Ontdek alle gemeenten en hun aanbod hieronder: