Oosterstaketsel - Ann Warrinnier

'Alle vis, schelp-en schaaldieren uit de Noordzee'
Ann Warrinnier - Chef van Het Lekkere Westen
 

  • Alle vis, schelp-en schaaldieren uit de Noordzee. De keuze voor een ander product dan vis zou onbegrijpelijk zijn met de Noordzee in onze achtertuin. Bijzondere aandacht voor de vele gekende en minder gekende vissoorten uit onze Noordzee. Grijze garnalen en langoestinen zijn prominent aanwezig in onze gerechten. Alle producten worden dagelijks vers aangekocht. We gaan zelf onze vis aankopen zodat we dan steeds zeker zijn van de kwaliteit. We werken ook steeds met het aanbod van de dag.  Wat de visser gevangen heeft, gebruiken we.
    Doordat we echt in de natuur leven is voor ons de wijze van vangst heel belangrijk. We hebben een voorkeur voor producten die mileuvriendelijk gevangen of geteelt worden. Voor wat betreft de vis, vragen wij dat rekening gehouden wordt met het visbestand, voor wat betreft de groenten stellen we het op prijs dat deze op een biologisch verantwoorde manier geteelt worden. Nature, we care !
  • Proef eens van onze Noordzeevissoep zodat je zelf kan ontdekken hoe rijk onze zee wel is. Dit is de uitgelezen manier om op een toegankelijke manier minder gekende vissoorten bekend te maken bij een groter publiek. Leng, roodbaars, vlaswijting, koolvis,heek, schelvis, wijting enzovoort vinden allemaal hun weg naar onze soep. Aan onze gasten geven we graag wat meer uitleg over onze producten.
Tips van de chef

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF