Rooftop bar Hotel Memlinc hotelinnovatie

Hotelinnovatie

Een aantal hotels aan de Kust kregen de afgelopen 2 jaar begeleiding bij het ontwikkelen van een innovatieve dienst, product of faciliteit.

Onderstaande hotels hebben je iets innovatiefs te bieden:

Rooftop bar Melinc Hotel

Hotel Memlinc - Knokke Heist

Genieten met een 360° zicht. Op het nieuwe dakterras van hotel Memlinc ervaar je gezellige momenten in de trendy lounge, hippe bar en eethoek. Een hapje of drankje met prachtig zicht over de Kust geeft je verblijf net dat extraatje meer. 

Meer info

Foto van Blankenberge in kamer Hotel José

Hotel José - Blankenberge

Hotel José laat je het strandgevoel van Blankenberge ook ervaren op je kamer. Een nieuwe zeewind waait doorheen het hotel. Van strand naar hotel en terug, je beleeft de echte sfeer van een vakantie aan zee in de badstad. 

Meer info

Wellness ruimte Grand Hotel Belle Vue

Grand Hotel Belle Vue - De Haan

Grand Hotel Belle Vue zorgt met een nieuwe wellness-ruimte voor een extra rustzone in het hotel.  De warme en uitnodigende inrichting laat je volledig tot rust komen. Binnen het unieke kader van de authenticiteit en grandeur van het gebouw vind je jouw verloren tijd opnieuw terug.

Meer info

Sleutel hotelkamer Bilderdijk

Hotel Bilderdijk - De Haan

Hotel Bilderdijk laat je kennis maken met de persoon die zijn naam gaf aan het hotel en de straat waarin het hotel is gelegen: dichter Willem Bilderdijk. Doorheen het hotel en de tuin tref je passende verwijzingen, spreuken of gezegden aan van hem en zijn tijdsgenoten. 

Meer info

Hapje en drankje op het strand

Hotel Rubens - De Haan

In hotel Rubens beleef je de kust in elk seizoen. Grote foto’s van de zee in al haar facetten vormen de rode draad doorheen je verblijf. De zee-beleving wordt compleet eenmaal je aan de strandcabine van het hotel met de voetjes in het zand geniet van een drankje tijdens zonsondergang.

Meer info

Ontbijtruimte Hotel Andromeda

Hotel Andromeda - Oostende

Breakfast with a view. Vanuit de nieuwe ontbijtzaal op de eerste verdieping heb je een 180° zicht over de Oostendse kustlijn. Bovendien kan je als gast naar eigen wens je ontbijt bereiden en samenstellen. Het ontbijt wordt de kers op de taart tijdens je verblijf in Hotel Andromeda. 

Meer info

Eco badkamer Hotel Bero

Hotel Bero - Oostende

Hotel Bero laat je op een duurzame manier je vakantie beleven. De 15 nieuwe eco-kamers zorgen voor een milieubewuste overnachting in alle comfort. Dankzij de ecologische aanpassingen kan je bovendien genieten van een verblijf in volledige rust, zonder het minste lawaai van buren of buiten.

Meer info

Polyvalente ruimte Hotel 't Kruishof

Hotel 't Kruishof - Oostende

’t Kruishof bouwde de voormalige boerderij om tot 6 ruime familiesuites met elk een afzonderlijke slaapplaats voor kinderen en een privéterras. Kinderen en ouders kunnen zich naar hartenlust uitleven in de polyvalente zaal met biljart, tafelvoetbal, speelhoek, bibliotheek en audiovisuele zithoek. Fun voor kids, comfort voor ouders. 

Meer info

VIP shopping arrangement Hotel Cosmopolite

Hotel Cosmopolite - Nieuwpoort

Shoppen op zondag? In Nieuwpoort kan het met het VIPS @Cosmopolite arrangement. Een winkelroute met 3km aan exclusieve winkels en een butlerservice maken je shoppingbeleving compleet. Achteraf kan je gezellig nagenieten in de nieuwe loungebar met een gin-tonic of een zelf gemixte cocktail.

Meer info

Hotelkamer Soll Cress

Hotel Soll Cress - Koksijde

“New Style” familievakanties. Hotel Soll Cress laat nieuw samengestelde gezinnen genieten van een stressvrije vakantie in de drie nieuwe suites.  Drie slaapkamers en twee badkamers zorgen voor alle comfort. Daarnaast bieden de polyvalente ruimte, het binnenzwembad, de wellness- en fitnessruimte de ultieme ontspanning.

Meer info

Hotelkamer Maxim

Hotel Maxim - De Panne

Hotel Maxim brengt je terug naar de seventies en dit in combinatie met hedendaags comfort. Het hele hotel straalt een nostalgische sfeer uit dankzij de excentrieke stijl, kleuren en patronen. Een verblijf in hotel Maxim is een vakantie in ware retro stijl.

Meer info

Dit project werd gerealiseerd met de steun van:

Logo's partners Hotelinnovatie