kind op strand
Doen

11 x herfstvakantie met kinderen aan de Kust!

De herfstvakantie staat weer voor de deur! Geen idee hoe je jouw kroost van entertainment zal voorzien? Geen nood, aan de Kust valt weer heel wat te beleven zodat verveling geen optie is!

Wij lijsten hieronder enkele tips op voor jou.

Kindervoetjes neuzen in de duinen in De Panne tijdens de herfstvakantie aan zee
1. Kindervoetjes neuzen in de duinen

De natuur in duiken tijdens de herfstvakantie. Luisteren, voelen, proeven en zo de natuur in zijn mooiste vorm ontdekken. De kindjes zoeken naar hartenlust naar de konijntjes en insecten in de Oosthoekduinen.
Op 01/11/2018.

Ontdek meer!

Nog meer natuurontdekkingen en -wandelingen in De Panne

Virtual Reality in Abdijmuseum Ten Duinen in Koksijde-Oostduinkerke
3. Virtual Reality in het Abdijmuseum Ten Duinen

Zodra je de VR-bril opzet in het Abdijmuseum Ten Duinen duik je terug de tijd in naar 1490. Sta verstomd van de mooie architectuur van de kerk en blader door de prachtig versierde handschriften uit de tijd van toen. De middeleeuwse abdij heeft een groot verhaal te vertellen en dankzij de virtuele realiteit is het ook nog eens levenecht.

Meer weten!

Met de kinderen naar de kinderboerderij de Lenspolder in Nieuwpoort aan de Kust
3. Op bezoek in de Kinderboerderij De Lenspolder

Doe mee aan een van de vele activiteiten die de Lenspolder organiseert voor kinderen, op de boerderij of op het strand, of maak een tochtje langs het prachtige wandelpad. Uiteraard kun je ook de eenden, geiten, ezels ... gaan bewonderen!

Meer over De Lenspolder

minigolf
6. Bredene - Minigolfen

Wat dacht je van een partijtje minigolfen in Bredene? Een leuke gezinsactiviteit met gegarandeerd plezier. Wie slaat het balletje altijd raak en bij wie wil het maar niet lukken?
Niet alleen in Bredene, maar overal aan de Kust vind je super leuke plaatsen waar je kunt minigolfen.

Meer over minigolfen in Bredene
Nog meer minigolfadressen aan de Kust

de sierk
7. Pret in familiepark De Sierk

In De Sierk kunnen kinderen naar hartenlust oefenen met diabolo’s en eenwielers in een echte circustent of zelfs bengelen aan trapezes of hun kunsten tonen op touwlopersparcours. Keuze genoeg! 

Meer weten!

De wondere waterwereld ontdekken met de kinderen in Sea Life Blankenberge
8. De onder- en bovenwaterwereld

Een absolute topper aan de Kust blijft  Sea Life Blankenberge met zijn prachtige waterwereld. Kinderen blijven zich vergapen aan de prachtige wezens die op en in het water leven en genieten. Allerlei vormen en kleuren zorgen voor een uren kijkplezier. Durf jij het aan om een rog te aaien? Of maak kennis in het grote buitengedeelte met de knotsgekke Humboldt pinguïns, speelse otters en imposante zeeleeuwen.

De wondere waterwereld ontdekken!

Foto Arrangement Seafront
9. The Last Call...
Mis je laatste kans niet om de Foxtrot te bezoeken!

De Russische duikboot gaan definitief met pensioen. Je kan nog een laatste keer afdalen in de duikboot en ervaren hoe hard het leven er aan te gaat.
Met de 'Missie Foxtrot' op 28 oktober kan je je de laatste keer laten inlijven bij de Russische marine. Septer '62, volop Koude Oorlog en een gevaarlijke missie voor de boeg... ! Vergeet je niet in te schrijven!

Meer weten!

Het Herfstparcours in het Zwin Natuur Park in Knokke-Heist - foto van zwin.be
10. Herfstparcours in het Zwin

Tijdens de herfstvakantie staat er in het Zwin weer heel wat op het programma. De themahutten worden ingevuld met een leuk programma en bieden heel wat leuk (leer)plezier. Zo is er een workshop voederkettingen maken, zijn er gidsbeurten, een zoet- en zoutlabo,...

Meer over het Zwin

Griezelen tijdens Halloween aan de Kust
11. Halloween doet je ook aan zee griezelen

Van heksen tot trollen en spoken... Tijdens Halloween vind je de duistere wezens ook aan de Kust terug. Tal van leuke activiteiten en evenementen zorgen voor griezelplezier. Durf jij het aan?

Bibberen en beven!

Nog meer...