Doen

11x origineel logeren


Een meerdaagse uitstap naar zee laadt je batterij weer helemaal op. Bij deze 11 logies ben je aan het juiste adres om je nog eens extra te laten verwennen. 
 


Overzicht van het aanbod:

Ontdek het tikkeltje extra van deze 12 logies

Onze ondernemers geven ook hun ultieme doe-tip uit de buurt mee.
 

Le Bassin (Oostende)

BELEEF DE COMBINATIE VAN GASTVRIJHEID EN CULINAIRE ONTDEKKINGEN OP ÉÉN LOCATIE

Genieten van een staycation in De Koningin der Badsteden. Vakantie zoals het moet zijn: nieuwe kamers, leuke gerechten in het restaurant en toffe, hippe dranken en wonderbaarlijke degustaties in de wijnbar.

> Ontdek alles over dit aanbod

 Patisserie Caruso

Geniet in de namiddag  van een lekker taartje bij Patisserie Caruso. Al 22 jaar serveren ze hier het beste brood en gebak!

> Meer info

Ensor 14 x C-hotels (Oostende)

HOTELKAMER = PASKAMER

Ben jij beachable? Heb je de juiste outfits mee op reis? In samenwerking met Sarah van damesboetiek Ensor 14 kan je bij de Oostendse hotels van de C-Hotelgroup van je hotelkamer een paskamer maken. Hoe? Door online een bestelling te plaatsen. Je hoeft je kamer niet uit te komen.

> Ontdek alles over dit aanbod

 Cultuur op de dijk (Oostende)

“Het aanbod aan cultuur in Oostende is gigantisch. Je hebt hier zowel toonaangevende kunstmusea als theatergezelschappen die hoge toppen scheren. Het hoeft zelfs helemaal niets te kosten om hier cultuur op te doen. In de Venetiaanse Gaanderijen op de Zeedijk vind je steeds wisselende fototentoonstellingen.”

> Meer info

Hotel Van Bunnen (Knokke-Heist)

 HOTEL VAN BUNNEN VERWENT MET ONTBIJTMANDEN

Sta je graag extra sportief op? Hou je van rust en natuur? En wil je dat graag combineren met een heerlijk ontbijt aan het strand of in de natuur in en rond Knokke-Heist? Dan biedt Bieke van Hotel Van Bunnen je nu een fantastisch lokaal ontbijt aan, in een mooie, stijlvolle mand.

> Ontdek alles over dit aanbod

 Restaurant Tablàvins (Knokke-Heist)

"Ik kan je met de hand op het hart restaurant Tablàvins aanbevelen. Pamela en Geoffrey kennen we allemaal nog van Jardin Tropical. Op dezelfde plaats hebben ze Tablàvins opgericht, een ongedwongen culinaire beleving met een unieke verzameling wijnen, niet zelden biologisch of biodynamisch."

> Meer info

Grand Hotel Belle Vue (De Haan)

IT’S ALWAYS GIN & TONIC TIME IN GRAND HOTEL BELLE VUE

Petra van Grand Hotel Belle Vue zet de hele zomer haar enorme aanbod Belgische gins in de kijker en lanceert de G&T apero days.

> Ontdek alles over dit aanbod

 De Fruithoeve (Bredene)

"Twee dingen zijn belangrijk bij de aankoop van voeding: het moet kraakvers zijn en je wordt er met de glimlach geholpen, beide zijn zo ontzettend belangrijk in onze stiel."

> Meer info

Gastenverblijf De Arend (Nieuwpoort)

ZON OF ZOET

Vakantie aan zee en de zon is niet van de partij? Om van deze druilerige dag een onvergetelijk zoet moment te maken, zijn de B&B-gasten van Tania welkom in de tea-room. Proef van al het lekkers dat hier in huis gemaakt wordt. Wedden dat je wil dat de zon niet schijnt!

> Ontdek alles over dit aanbod

 Koolhofput (Nieuwpoort)

"Een wandeling langs de Koolhofput is het herontdekken van de natuur. Deze schitterende locatie is pas open."

> Meer info

B&B Summertime

B&B Summertime (Koksijde)

EEN ECOLOGISCHE EN LEKKERE FIETSZOEKTOCHT

Gastvrouw Suze van B&B Summertime organiseert deze zomer een heuse fietszoektocht voor het hele gezin, mét duurzame picknickmand (juli-sept).

> Ontdek alles over dit aanbod

 Willem Hiele (Koksijde)

"Hoe zou ik Willem Hiele niét kunnen vermelden? Foodies noemen hem een van de meest verrassende chefs in Europa en wie zijn versie van de bekende bisque geproefd heeft, wil dat als laatste avondmaal. Deze zomer kun je in zijn buitenplek Bar Raphaël terecht, in zijn lochting (Vlaams voor moestuin)."

> Meer info

Hotel Monarc (Oostende)

HOTEL MONARC LEVERT DEZE ZOMER BEACH SERVICE

Gastheer Fabian van Hotel Monarc gaat dit jaar voor verwenning op maat met gepersonaliseerde picknickmanden boordevol lekkernijen, zodat je ’s ochtends in alle rust in je bubbel aan het strand kunt blijven.

> Ontdek alles over dit aanbod

Restaurant Savarin (Oostende)

"Ik denk bijvoorbeeld aan onze buren van Restaurant Savarin. Je wandelt gewoon het hoekje om en je krijgt er het zeezicht gratis bij. Een prachtig kader met ruime tafels, zodat je niet al te dicht bij elkaar hoeft te zitten. Savarin heeft aandacht voor het kleinste detail."

> Meer info

Holiday Village Knokke

ZORGELOZE VAKANTIE IN JE EIGEN BUNGALOW

Campings en vakantieparken zijn de ideale plekken om je eigen ‘bubble’ te creëren. De bungalows van Parcifal van Holiday Village Knokke lenen zich perfect voor een zorgeloze vakantie aan zee met het gezin. Wie een beetje met sociale media om kan, wint misschien zelfs een prijs tijdens zijn verblijf.

> Ontdek alles over dit aanbod

 Bar d'O (Knokke-Heist)

"Als we in de zomer met ons dochtertje Emma-Bo even willen ontspannen, dan vind je ons bij deze strandbar. Bar d’O ligt op het drukke Albertstrand, maar is een kwaliteitseiland op zichzelf.”

> Meer info

Hotel Soll Cress (Koksijde)

HAPPY KIDS ARRANGEMENT

Bij Sofie Vandamme en dames geniet je van een 3-daags verblijf in een familiekamer met als hoogtepunt een billenkarrenrit.

> Ontdek alles over dit aanbod

 Cinema Koksijde

"Bij minder weer kan u een film meepikken, Studio Koksijde bevind zich op 300m, en geniet nadien van een hapje of een drankje ernaast bij Dimitri in Cinema K-fé. (onze broer)."

> Meer info

 

Hotel Bilderdijk (De Haan)

HOTEL BILDERDIJK VIERT DE KUNST VAN HET DICHTEN!

Uitbaatster Katrien van Hotel Bilderdijk zal deze zomer zijn gasten elke avond zachtjes onderstoppen. Dat gebeurt met een toepasselijk gedicht of vers, digitaal aan bed gebracht.

> Ontdek alles over dit aanbod

 Apartmoment (De Haan)

"De Haan beschikt over een aantal gezellige en verzorgde tearooms. We raden graag ApartMoment aan. De uitbaters, Kim en Benoit, zijn nog steeds dezelfde, maar de focus ligt nu nog meer op mensen verwennen en daar uitgebreid de tijd voor nemen. Zij serveren je heerlijke koffie met lekkere pannenkoeken of wafels, maar je kunt er ook voor een verzorgde snack terecht."

> Meer info

 

B&B Het Zilte Zand

B&B Het Zilte Zand (Westende)

 FIETSARRANGEMENT ROARING TWENTIES MET DE UNIEKE UNIMOKE

Westende in de jaren twintig valt samen te vatten in drie woorden: jazz, sport en vrouwen. B&B Het Zilte Zand van uitbaters Marina en Mike en zijn vrouw bevindt zich in de romantische Villa Erzian, een als bouwkundig erfgoed beschermde cottage uit 1926. Met de unieke Unimoke, een e-bike die het midden houdt tussen een Dax en een Fatbike, verken je het Westende en Middelkerke van de jaren twintig. 

> Ontdek alles over dit aanbod

 Warandetoren (Middelkerke)

"De Warandetoren biedt een fantastisch uitzicht over de zee, de duinen en het hinterland. Bij goed weer zie je de IJzertoren van Diksmuide. Opgelet: wel voor durvers! De toren beweegt immers zachtjes mee met de wind. De constructie verwijst naar het helmgras in de duinen."

> Meer info

B&B Belle De Nuit (Oostende)

DINER PRIVÉ

Smaak de sublieme keuken van Belle de Jour van uitbaatster Els en haar man in alle intimiteit van je eigen kamerrestaurant. Bestel het Ensormenu en je diner wordt geserveerd op uw kamer.

> Ontdek alles over dit aanbod

 Het James Ensorhuis (Oostende)

"Een bezoek aan het Ensorhuis neemt je mee in de wereld van de grootmeester. Vijf belevingskamers belichten elk een apart thema: het atelier van Ensor, de maskers, Ensor en Oostende, de Dood en Maatschappij en tenslotte Ensor, de criticus."

> Meer info

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je deze zomer wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF