Eten & drinken

4 x healthy adresjes van Feeling

Op restaurant gaan en gezond eten, het is niet altijd een gemakkelijke combinatie. Waar kan je nu verantwoorde keuzes maken als het op lekker eten aankomt? Feeling verklapt je z'n vier adresjes aan de Kust waar ze biologisch en gezond voedsel centraal stellen:

Cabo in Blankenberge

Dit adresje in Blankenberge werkt enkel met biologische en lokale producten. Het clubhuis van de Vlaamse Vereniging voor Watersport heeft beneden een gezellig restaurant. Je kan er lekker eigentijds eten. Boven heb je trouwens ook een ruim en mooi houten terras met een prachtig zicht op de jachthaven.

Meer weten!

't Fregat in Blankenberge

Dit adresjes is gekend voor zijn bereidingen met eerlijke en lokale seizoensproducten. Je vindt er ook een mooie wijnkaart. Nog extra leuk? Het restaurant ligt op de zeedijk. Zo geniet je meteen nog van een pracht zeezicht terwijl je lekker eet.

Meer weten!

Savarin Oostende

Dit adresje moet je gewoon geproefd hebben. Een klassevol restaurant met een heerlijke kaart. Voeg daarbij dan nog de liefde van chef Laurant voor authentieke topproducten uit Oostende en omgeving die gekweekt zijn met respect en toewijding en je gerechtje is helemaal top.

Meer weten!

De Spelleplekke

Een zeer gezellig adresje in Oostduinkerke. Ook ideaal om met de kinderen naartoe te komen. De Spelleplekke biedt een e gecompliceerde menukaart en biedt enkel verantwoorde en biologische gerechten aan. Zo is er geen frisdrank te verkrijgen, enkel suikervrije en biologischealternatieven. Ook tonijn wordt hier niet meer geserveerd uit ecologische overwegingen.

Meer weten!

In Oostende vind je nog meer lekkere en gezonde adresjes terug. Sandra Bekkarie verklapt je haar plekjes.