Beaufort
Doen

4x extra Beaufort beleving aan de Kust

Phantasmagoria

1.Phantasmagoria: gratis dubbel expo bij The Fisher King/museum en Hotel Soll Cress

Van 30 maart tot 30 september kun je in The Fisher King, op de gelijkvloerse verdieping van het museum terecht voor een hele reeks verrassende animaties. Vincent Hocquet combineert hiervoor oude technieken van de animatiefilm met hedendaagse technologie.
In Hotel Sol Cress, naast het museum kun je een aantal digitale portretten bewonderen.
Meer info.

ApartMoment Beaufort

2. Wall of (fame) Beaufort in ApartMoment – De Haan

Ook in ApartMoment is er een kunstige toets aanwezig.  Hier kan je als klant of gast jouw eigen kunstwerkje nalaten op een heuse Wall of fame!
Meer info.

Avalanche

3. Kunst en chocolade smelten samen in Patisserie Avalanche – Wenduine

Chocolatier en kunstenaar David Maertens stelt zijn werk tentoon in de patisserie. Ook bieden ze hier geschilderde chocoladeboxen aan, gevuld met heerlijke ‘origine’ pralines, met een knipoog naar het werk van Xu Zhen (Produced by MadeIn Company).
Maar de bijzonder techniek die de kunstenaar gebruikt voor het schilderen (met spuitzakjes die chocolatiers gebruiken om hun schilderen te maken), kun je ook leren via workshops die er georganiseerd worden!
Meer info

Camping Veld en Duin

4. Kunst op de camping in Camping Veld en Duin – Bredene

Gasten die bij Camping Veld en Duin een Beaufort arrangement boeken worden extra verwend! Naast een minikunstwerkje in marsepein, een schuifpuzzel voor kinderen, is er ook een leuke tentoonstelling te bezoeken op de camping.
Meer info