Doen

5 keer detoxen aan zee na de feestdagen

Heb je jezelf ook iets te veel laten gaan tijdens de feestdagen? Na die paar weken overdaad is het tijd om je lichaam weer de nodige energie te geven om het nieuwe jaar aan te kunnen. Daarom hoef je niet echt op dieet te gaan. Een 'detoxkuur' aan zee kan ook al wonderen doen. Wij geven je alvast 5 leuke ideetjes om een gezonde start te nemen in 2020:

1. Hoofdje leeg en batterijtjes vol

Niets beter dan een 'frisse kop' halen aan zee. Na die drukke dagen is de Kust de ideale bestemming om even op adem te komen. De zee is jouw anti-stress-middel dat je nodig hebt dankzij het ritmisch slagen van de golven. De gezonde zeelucht bezorgt meteen de nodige instant vitaminekuur. Richt je even richting zee, zet je longen helemaal open en haal diep adem... Voel je het al?

Wij verklappen je alvast 10 mooie uitwaaiplekjes aan zee!

2. Proeven van pure streekproducten

Toegegeven, de afgelopen dagen was het de ene feesttafel na de andere. Tijd dus om voor iets lichtere en lekker gezonde kost te kiezen. Met de pure en heerlijke streekproducten van de Kust ben je zeker aan het juiste adres. Van lekkere garnaaltjes tot een puur streekbiertje.

Hier vind je enkele lekkere streekproducten van de zee. 

3. Pure ontspanning in de wellness

Laat je gewoon eens goed verwennen en kies voor ontspanning. In de sauna, hammam, jacuzzi,... kan je echt ontspannen en rusten. Je krijgt even de tijd om helemaal 'zen' te worden. Kies daarbij ook nog voor een massage en laat al die stress wegwrijven.

Een overzicht van wellness-adresjes aan zee vind je hier.

4. De 4 gezonde adresjes van Feeling aan de Kust

Een adresje waar je een verantwoorde, maar lekkere keuze kan maken, daar ging Feeling naar op zoek. Ze vertellen je graag 4 toppertjes aan de Kust.

De 4 adresjes van Feeling vind je hier terug.

5. Lekker actief aan zee

Laat de adrenaline zegevieren in je lijf en ga actief aan de slag. Er zijn tal van mogelijkheden om in beweging te komen aan zee. Of je het nu op het droge houdt of toch het water trotseert. Van billenkarren en fietsen tot speedbootjes en paarden.

Ontdek 10 tips om actief te genieten aan zee.

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF