Doen
Winter

5 redenen om deze winter voor de Kust te kiezen.

Trek er deze winter op uit aan de Kust. Heerlijk genieten van zee en strand in een winters kleedje. Maar er is heel wat te beleven.

Ontdek 5 redenen om winters te genieten aan zee.

Winterwandelingen

Onder de noemer 'heerlijk in de winter': winters uitwaaien langs zee, strand en duinen.

Handig hiervoor is de Kustwandelroute. Je stippelt je favoriete traject uit en gaat op pad. Word je wat moe, dan kan je uitrusten op de designbanken van Stefan Schöning of de tram terug nemen. En om de wandeling helemaal af te maken, hou je even halt om weer lekker op te warmen aan een heerlijke kop warme chocomelk, koffie, ...

Tip! Geen zin om zelf een route samen te stellen? Kies dan één van de lusvormige routes.

Warme wafels

In de winter is een lekkere wafel altijd een goed idee. Als je dat dan ook nog in het prachtige kustdecor kan doen, dan heb je de definitie van lekker genieten begrepen! 
Wall Street Journal kwam onze Kust verkennen en verklapte hun top 5 waar je de lekkerste wafels kan proeven. 

Een gezondheidsboost

Kom je alleen, met twee, met de kids mee of de hond: de Kust is de ideale winterbestemming om te genieten van een vitamineboost. Energie opdoen dankzij de gezonde zeelucht, het wijdse strandzicht, het onbelemmerd wandelen of slenteren langs strand of dijk, ... Nergens anders adem je pure zuurstof en jodium in en nergens anders is het zo heerlijk om op een koude winterdag warm ingeduffeld naar de golven te staren. De gezonde zeelucht is zeer waardevol en geeft je een instant energieboost!

Nagenieten van Beaufort 2108

Er blijven nog heel wat werken van Beaufort 2108 staan aan de Kust. Unieke beeldwerken om te blijven ontdekken. Wist je trouwens dat er een waar Beeldenpark van Beaufort aan de Kust te vinden is?

 

Meer over Beaufort

Een unieke gezellige kerstsfeer

De Kust ademt tijdens de winterperiode pure gezelligheid uit. Voeg daarbij de unieke combinatie van het kustdecor met de magische sfeer van Kerst en eindejaar en het verhaal is compleet. Tijdens de winter- en eindejaarsperiode valt er ook heel wat te beleven aan de Kust. Ga schaatsen op de ijspistes, proef van lekkers op de kerstmarkten, geniet van spetterend vuurwerk en coole feestjes, ...

 

Ontdek de kerstsfeer en -activiteiten aan de Kust

Door de coronacrisis kunnen openingsuren en dienstregelingen afwijken. Contacteer bij twijfel best de ondernemer zelf.
Ga je wat vaker op stap in eigen land? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks leuke tips voor recreatieve uitstappen in West-Vlaanderen!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF