Koppel bij kusttram
Slapen

5 x Happy Trip

Happy Trip dat is trein, tram en logeren in één. Je kiest je logies, reist vanuit elk Belgisch station naar elk station aan de Kust en stapt over op een tram of bus om je logies te bereiken. Hierbovenop ontvang je nog twee tickets per persoon voor de tram/bus om tijdens je verblijf de kust te verkennen.

Kortom comfortabel en duurzaam naartoe kan reizen zonder fileleed!

Bed opgemaakt in scapa sports stijl

Hotel St. Pol in Knokke Heist - Wegdromen in Scapa Sports

Hotel St. Pol is een familiehotel met een moderne en fris Scapa-design. Op wandelafstand vind je het strand, het Zwin en de boetiekjes van het mondaine Zoute.

Boek je Happy Trip arrangement
 

Man die massagebehandeling krijgt met bamboestok

Hotel Glenmore in Oostende - Ontspannen in alle comfort

Voor onthaasting en schoonheidsbehandelingen ben je bij Hotel Glenmore aan het juiste adres. Het hotel beschikt over sauna, zonnebank, whirlpool, hydromassage en stoombad.

Boek je Happy Trip arrangement

Hotelontbijtzaal met haard

Hotel du Commerce in Blankenberge - Overnachten in hartje stad

Het hotel bevindt zich middenin het centrum van Blankenberge met z'n vele restaurants, terrasjes en winkels. Het hotel biedt je alle faciliteiten om heerlijk op verhaal te komen.

Boek je Happy Trip arrangement

Art deco raam in ontbijtzaal van hotel

Louisa Hotel in Oostende - Logeren in art-deco

Hotel Louisa is een charmant en gezellig familiehotel in pittoreske art-decostijl. Uniek gelegen in het stadscentrum, maar ook de dijk en alle bezienswaardigheden liggen vlakbij.

Boek je Happy Trip arrangement

Zicht hotelgebouw met tuin

Parkhotel in De Panne - Slapen tussen erfgoed

Het Parkhotel, gelegen in de prestigieuze Dumontwijk, is een oase van rust. Je kan er heerlijk relaxen in de ruime tuin, uitwaaien op het strand of wandelen in de mooie erfgoedwijk.

Boek je Happy Trip arrangement