Uitbater hotel op balkon met zicht op zee en belletje op het hoofd
Slapen

5 x logeren met topservice

De Kust telt vele adressen waar topkwaliteit aanwezig is, zowel in service en gastvrijheid als in accommodatie en aanbod. Laat je verwennen door de persoonlijke aanpak en topservice die de logiesuitbaters bieden!

Ontdek hier vijf adresjes die garant staan voor kwalitatief hoogstaande dienstverlening:

 

Hotel Gemeente Huis in Nieuwpoort - Ongedwongen maar perfecte service
Serveerster met plateau met cava en glazen

Super vriendelijk onthaal, fantastische bedden, lekker ontbijt,... zijn enkele van de lovende krititieken van de zeer tevreden gasten die in Hotel Gemeente Huis verbleven. Gastvrouw Carine ontvangt je met open armen.

Boek je winterverblijf

 

Gastenverblijf De Arend in Nieuwpoort - Thuiskomen op vakantie
Uitbaatster B&B met koffiekan op kussen in de hand

Gastvrouw Tania denkt mee met de klant en zorgt ervoor dat je je thuis voelt. Voeg hierbij ruime en nette kamers, een heerlijk ontbijtbuffet, vriendelijke bediening en je weet dat je in goede handen bent.

Boek je winterverblijf

 

Hotel Aura Maris in Bredene - Familiaal warm onthaal
Uitbater hotel in zetel met miniatuur zeilschip op de achtergrond

Gastheer Hubert zorgt voor een warm onthaal en biedt je zeer verzorgde kamers, een uitgebreid ontbijt en perfecte service. Niet voor niks staat dit romantisch hotelletje genomineerd in de Top 30 Horeca Awards 'Betere hotels Vlaanderen'.

Boek je winterverblijf

 

B&B De Knotwilgenhoeve in Knokke-Heist - Hartelijke ontvangst in de polders
Uitbaters B&B in de tuin

Wakker worden met de geur van zelfgebakken brood, genieten van verse hoeveproducten, alles tot in de puntjes verzorgd, ... Patrick en Marijke doen er alles aan om je in de watten te leggen en je een onvergetelijk verblijf te bezorgen.

Boek je winterverblijf

 

B&B Marie Marae in De Haan - Gastvrijheid ten top
Uitbaatster B&B met haar kinderen in de tuin bij rood beeldwerk konijn

Door zelf veel te reizen en verrast te worden door de gastvrijheid van de mensen, groeide het idee om die gastvrijheid ook te kunnen aanbieden. Gastvrouw Cathy slaagt hierin met vlag en wimpel. De sauna en massagedouche dragen bij tot de zalige verwennerij die je hier te beurt valt.

Boek je winterverblijf