Billenkarren op de zeedijk in Zeebrugge aan de Kust
Doen

5 x zee in maart

Met het begin van maart komt de weerkundige lente al piepen. Soms is het echter nog een klein beetje wachten op dat echte lentegevoel. Maar geen nood, aan zee is er zoveel te beleven dat het lentegevoel er sowieso bij is. Hieronder ontdek je 5 leuke tips voor een uitstapje (of meerdere) richting Kust tijdens maart.
Veel plezier!

Zalig fietsen met zicht op zee

10 GRATIS FIETSLUSSEN

De Kust nodigt uit om te fietsen. Het is er heerlijk vlak, de blik op zee schenkt rust en het vele jodium doet je gezondheid goed. Of hoe een gezellig uitje ook een gezondheidskuur kan worden... Download gratis 10 fietslussen die je meenemen langs de Kust met je blik op zee gericht. En nog meer goed nieuws: de gratis pocket verklapt je onderweg ook fijne plekken waar het leuk halt houden is.

10 gratis fietslussen met zeezicht.

Download de gratis fietspocket met 10 fietsroutes met zeezicht
Garnalen en Rodenbach in Zeebrugge aan de Kust

Biertjes aan de zee

LEKKER GENIETEN VAN EEN BIERTJE

De Kust en bier; het is een legendarische match. Niet alleen vind je tal van lekkere kustbiertjes aan zee terug, sinds kort zijn er ook echte brouwerijen te vinden. Ja kan er ook op Expiditie met Karin en haar Volkswagenbusje om de bierwereld te verkennen. 

Op bierontdekking! Schol!

lekkere visgerechten aan de Kust

6 x de zee op je bord

PLEKJES WAAR DE VIS HEERLIJK  SMAAKT

Dat er heel wat lekkers uit de zee te vinden is, dat is al lang geen geheim meer! Maar, waar ga je nu het beste om van dat lekkers te proeven? Er zijn heel wat mogelijkheden aan de Kust. Feel verklapt je zijn zes beste visrestaurants aan zee.

Laat het je smaken!

Hou je klaar voor Beaufort2018

Vanaf 30 maart 2018 start de Beaufort2018! De kunsttriënnale Beaufort is aan zijn zesde editie toe. Ook dit jaar brengt een selectie van nationale en internationale kunstenaars er hun werken in de openbare ruimte aan zee. Beaufort2018 vindt plaats van 30 maart tot 30 september 2018. 18 kunstenaars brengen 20 topwerken in de negen kustgemeenten (Blankenberge niet).